Ratings based on 442 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
98% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Thomas Pfrom Karlstad

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Ett mysigt hotell i gamla stan som börjar vara Stockholms gastronomiska degkittel. Nära till det mesta och en fantastisk restaurang på hotellet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Shopping
by A verified traveler

Posted Oct 20, 2014 on Hotels.com
Hotell vistelsen var utmärkt. Duschen kanske inte var den bästa, eftersom vattnet rann ut på golvet.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mats Olsonfrom Malmö

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
Very nice location in the old city. Will come back
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Göteborg

Fantastiskt hotell, nära allt!

Posted Oct 7, 2014
Rent, snyggt, personligt, fantastisk service & frukost till ett mycket tilltalande pris. Kommer att bo där igen!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Weekend

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Lite skit i hörnen framför allt badrummet, målningen behöver nog också bättras lite här och där. I allt övrigt toppen!!!
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Dåligt bemötande

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Jag och min kollega har varit på många hotell, det ingår i vårt jobb, men sällan får man ett sådant oprofessionell och arrogant bemötande. Trots att det står i vår reservation, "incheckning kl 14", hävdar kvinnan i receptionen med ett avvisande arrogans, “vår incheckning börjar är kl 15”. Detta trotts jag påpekade att om vi inte checkar in i tid missar vi vårt möte. Vi övernattade inte på hotell Victoria och inte heller fick pengarna tillbaka.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Carolin

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Rajesh

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by Lisafrom Skövde

Tack för sängfösaren

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Otroligt trevlig personal och mysig miljö. Hotellrestaurangen Djuret är helt underbar!