Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 10, 2012 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by n.n.

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2012 on Hotels
2 out of 5
Recommended
by Noe skuffet..

Uflaks?

Posted Aug 18, 2012 on Hotels
Vi var to middelaldrende venninner på tur og overnattet ved dette hotellet i forbindelse med "Peer Gynt"-forestillingen i Gålå. Det var litt lang avstand dit, men ok(ca 1 times kjøretur). Da vi kom til hotellet manglet det såpe i alle såpedispensere. Vi sa ifra om dette og fikk beskjed om at såpe skulle være på plass innen en time. Vi så aldri noe til denne såpen... Da vi våknet dagen etter var det meget varmt på rommet. Det er mulig at det var unntakstilstand pga solfylt vær, men det hadde vært greit med litt aircondition denne gangen.. I brosjyren på hotellrommet ble vi informert om at frokost ble servert frem til kl 11.00. Da vi kom ned kl 10.40 var maten borte, og vi fikk beskjed om at frokosten ble avsluttet kl 10.30. Vi snakket med personale i resepsjonen, og de kunne konstatere at opplysningen som ble gitt i vår brosjyre på hotellrommet var feil. Vi møtte heldigvis et kjøkkenpersonale som villig serverte en god frokost til tross for at frokostserveringen egentlig var stengt. Jeg og min venninne fikk oss en flott topptur i fjellet like bak hotellet. Vi valgte å fokusere på denne turen istedet for selve hotelloppholdet denne gangen.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Tur til Peer Gynt spelet

Posted Aug 15, 2012 on Hotels
Vi hadde fått bekreftelse på tre rom mot fjellet, men fikk kun to. Det tredje i gammel fløy uten mulighet til å få opp annet enn to små vinduer. Der var det hett og dårlig luft. Fikk ikke bytte rom da hotellet var fullt og resepsjonsdama turde ikke endre..... når vi skulle spise sen lunsj på terrassen ventet vi så lenge på servitør at vi ga opp og gikk til kafeen nedenfor hotellet. Vi hadde fått bekreftelse på 4 nattmat men når vi kom hjem etter spelet var der ingen nattmat. Nattvakta var en super kar og etter litt venting hadde han og kjøkkenet laget et fat med god mat til oss. Han reddet servicen for dette hotellet.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Hotell med greie rom og god service

Posted Aug 2, 2012 on Hotels
Hadde kun en transitt-overnatting. Hyggelig betjening og veldig god middag om kvelden. Rommet var bra, men man ser at hotellet ikke er helt nytt.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Oslo

Fine dager på Skeikampen

Posted Apr 7, 2012 on Hotels
Absolutt et pluss-opphold. Vi leste noen negative kommentarer før vi dro, men fant ikke spor av dem. Vi er meget godt fornøyd. Eneste lille minus var små middagsporsjner. L-G Oslo
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Hakadal

Skeikampen

Posted Mar 3, 2012 on Hotels
Fint Hotell med kort avstand til alpinanlegget.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Odal

Thon Hotel Skeikampen

Posted Mar 1, 2012 on Hotels
Hadde en fin weekend på Skei. Bra rom, god mat, romselig hotel. Svært bra stall for ski! Vi bestilte rom på nett. Trolig billigere å bestille pr. telefon. Vi var også seint ute med bestillingen. Totalt sett en trivelig helg med flott natur rett utenfor vinduet
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Island

Rólegt og fínt hótel á afbragðs gönguskíðasvæði

Posted Feb 27, 2012 on Hotels
Hótel Skeikampen er rólegt hótel í sannköluðum fjallasal þar sem auðvelt er að slaka á. Stutt á afar gott göngusvæði og vel búið að skíðafólki á hótelinu. Herbergin snyrtileg. Verðið á gistingunni var sanngjarnt, morgunverður til fyrirmyndar. Verð á þríréttuðum kvöldverði í hærri kanntinum eins og reyndar afar margt í Noregi um þessar mundir þegar gengi norsku krónunnar er eins og það er. Aflsöppunaraðstaðan (spa) í kjallaranum var mikið notuð og kærkomin. Mæli með staðnum og hótelinu og næst þegar ég kem hef ég meðferðiðs bæði göngu- og svigskíði til að prófa brekkurnar.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Oslo

Posted Feb 26, 2012 on Hotels
Personalet var kjempe hyggelige. Deilig SPA-avdeling og flinke jenter utførte førsteklasses behandlinger! Føler meg som et nytt menneske etter oppholdet.........takk for at det ikke er barn i SPA avd.Behold 16års grense der så kommer jeg gjerne tilbake.