Ratings based on 4 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
3.5 Room cleanliness
3.0 Service & staff
3.0 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 30, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel tranquillo

Posted Sep 24, 2013
Trascorse due notti nell hotel molto tranquillo. Le stanze moderne sono un po' piccole ma accoglienti. Buona la pulizia sia della stanza che delle parti comuni. Al mattino viene servita la colazione ,abbastanza varia,presso il ristorante attiguo dove si può pranzare e cenare bene con prezzi in linea. Il parcheggio quasi inesistente.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Aluri from terni

Ben ubicato.

Posted Aug 14, 2013
Hotel all'altezza della sua categoria, a pochi metri dalla spiaggia e non distante dall'uscita dell'autostrada, ottima posizione per raggiungere molte località turistiche e balneari.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Anssi

Autoilevan rantatukikohta

Posted Feb 25, 2013 on Hotels
Henkilökunta oli ystävällistä ja avualista. Huoneet ja yleiset tilat olivat vielä uutuuden karheat ja siistit. Hotellista löytyi suomalainen sauna ja poreamme, joiden käyttöönotto oli kuitenkin vielä vaiheessa. Vessapaperi oli kriittinen luonnonvara nelihenkiselle perheelle (vain yksi rulla kerrallaan käytettävänä). Sängyt olivat myös liian pehmeät yli 80 kiloiselle ja 40 vuotiaalle. Hotellin vieressä (samassa omistuksessa) oleva ravintola oli tasoltaan keskinkertainen ja suosittelenkin hakeutumaan Noton keskustaan, jos haluaa paikallisempaa ja laadukkaampaa ruokaa (vaatii oman auton).