Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Svantefrom Stockholm

Perfekt ställe för en avkopplande helg

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Härlig spa weekend med familjen på höstlovet. Tränade, simmade och relaxade i fantastisk spa del i separat byggnad. Bra restaurang och god mat med lokal anknytning för använda råvaror dock inget extraordinärt kulinariskt. Gedigen frukostbuffe där liten som stor kan hitta sina favoriter och njuta av vyn över Siljan.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Ida

This traveler left a rating score only Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Stefanfrom Västetås

Läget

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
Skönt och härligt med spa, vilket var suveränt.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Vill åka dit igen!

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Jättenöjda med allt! Det enda vi noterade var att en del grönsaker/frukt på frukostbuffén tyvärr var lite köldskadade alt. hade åkt lite ut och in..Vi hade gärna sett lite mer lokalproducerad mat på frukostbuffén. Hittade t.ex en ost på Tällbergs Tempo från Hansjö mejeri som var .. UNDERBAR!Den hade vi gärna haft på buffén...liksom Tunnbröd från Rälta.. Saknar utsikten från fönstret...a view to die for!
4 out of 5
Recommended
by Libellfrom Stockholm

Mysig trots storlek

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Dalecarlia är ett riktigt trevligt hotell. Med högt läge och utsikt ner över Siljan är det svårt att slå. Men det är rummen med utsikt man ska se till att få. Annars tittar du bara in i några träd. Vi bodde i ett Superior room som hade etage lösning med toa nere och rum med skrivbord och soffa nere där halva rummet hade öppet till våning två där sängen stod. Sjukt vackert med utsikten från rummet, ner över dalen där Siljan ligger. Restaurang också men riktigt god mat där man även kan få lunch buffe. Inte billigt men det ska man nog inte räkna med heller på ett hotell med den här standarden. Rekommenderar där att gå på några av de riktigare rätterna och inte på tex burgare då den åtminstone för oss var väldigt medioker. Hotellet har också ett klart godkänt ganska nyrenoverat spa med stor innepool och skön utepool med fantastisk utsikt, inte minst en solig dag som nu på hösten. Bastu och bubbelpool inne också och självklart finns det en hel del behandlingar att få. Rekommenderas helt klart. Hit åker vi igen.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Patrik

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Dåligt att hamna i byggnad 75m från huvudbyggnad+ pluss en rejäl uppförsbacke till och från huvudbyggnaden. Efter incheckning så gick vi ner 75 m till vårat rum- korten funka inte. Var bara att knata upp till receptionen och byta. Fick ingen info om att vi skulle bo en bit bort. Dåligt att en sänglampa inte gick att tända, fanns inget uttag på ena sidan. Och den nådde inte till andra sidan. Dock så stod det en lampa där! Vi blev inte imponerade faktiskt över våran vistelse.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Catherinefrom Paris

Bon emplacement mais hôtel bas de gamme

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
emplacement magnifique, extraordinaire vue sur le lac. Mais la chambre était très basique, propre et c'est tout. Aucun charme. La salle de bain était vieillotte, style hôpital. Le store ne fonctionnait pas dans notre chambre, nous l'avons signalé mais rien n'a été fait (nous sommes restés 2 nuits). Le personnel parle tout juste anglais.