Ratings based on 636 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Jun 1, 2015
Cons: Unser Zimmer über dem Eingang war zu kühl, die Heizkörper waren nicht in Betrieb.
Zentrale, ruhige Lage. Ausreichend Frühstücksbuffet, hilfsbereites Personal.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Airafrom Raisio

Huoneen koko

Posted Mar 2, 2015 
Yllätys oli että huoneessa oli kerrossänky ja tosi pieni, ei voi kahden hengen huoneeksi sanoa. Onneksi saimme vaihedttua isompaan! Varatessa ei tullut mieleenkään että sellaisia edes on muutakun retkeilymajoissa.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jan Th.from Tønsberg

Meget sentralt beliggende hotell midt i gamlebyen

Posted Feb 23, 2015 
Hadde 2 netter på hotellet. Rent, pent og hyggelig. Stort rom og gode senger. Kunnne ikke hatt bedre beliggenhet midt i gamlebyen. Litt enkel frokost, men alt en trengte. Pris ok. Reiser gjerne tilbake til samme hotellet.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Vladimirfrom москва

супер

Posted Feb 23, 2015 
Все супер
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Perfect!

Posted Feb 23, 2015 
Small room, but we had everything we needed. Staff was ok, breakfast perfect.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Sonja

This traveler left a rating score only Posted Feb 21, 2015 
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Yksi talvinen yö

Posted Feb 20, 2015 
Kuuma suihku, hiljaiset huoneet. Kapea, mutta hyvä sänky. Aamipalalla vähän niukkuutta, muuten ok.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Samu

This traveler left a rating score only Posted Feb 20, 2015 
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

A good hotel in the historical biulding

Posted Feb 12, 2015 
The building was built in 13th century, it is preserved with care and I like the way of turning it into a hotel do that ghe historical biulding is kept alive.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Hämeenlinna

mini loma Tallinnaan

Posted Feb 12, 2015
Pros: hotellin sijainti mainio, rauhallinen paikka keskellä vanhaa kaupunkia. hinta laatu kohdallaan..
Cons: Huoneiden kokolattiamatto ei sovi allergisille,
Location: hotellin sijainti mainio, rauhallinen paikka keskellä vanhaa kaupunkia. Ihana kahvila alakerrassa ja hyvä ravintola alhaalla. Lähistöllä on kaikki.
hotellin sijainti mainio, rauhallinen paikka keskellä vanhaa kaupunkia. Kävimme useissa pienissä kahviloissa ja kaupoissa. Kävelimme ympäri Tallinaan sää oli keväisen lämmin vaikka on helmikuu.