Ratings based on 428 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
88% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.1 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Norge

Koselig hotell i Gamlebyen.

Posted Apr 23, 2015
Koselig, gammelt hotell med fantastisk sjel. Rommet virket eksklusivt og stort og flott bad. Jeg likte hotellet veldig godt, og kommer gjerne tilbake. Stille og rolige omgivelser.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Zentrumnahes Hotel

Posted Apr 13, 2015
Pros: Lage
Hotel in einem sehr alten Gebäude. Flure und Zimmer zu teil sehr verwinkelt aber schön gemacht. Da wir viel unterwegs sein wollten war uns die Unterkunft nicht sehr wichtig. Man kann hier gut schlafen, das Frühstück ist nicht Weltklasse, aber man wird satt und kann gestärkt in den Tag starten. Ein Bekannter gesagt: "Das Hotel ist nicht auf Retro gemacht, es IST Retro."
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Leeuwarden

Prima hotel voor deze prijs

Posted Feb 16, 2015
Prima hotel, wel vrij oud het interieur etc. Vriendelijk personeel en goede locatie. Jammer vond ik dat er geen douche gel en shampoo was.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Vladimir

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ingo Tiitfrom Stockholm

Mysigt i de historiska kvarteren.

Posted Feb 5, 2015 on Hotels.com
jag är mycket nöjd.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Kuusela Eijafrom pohjois-suomi

asiakaspalvelussa parantamisen varaa

Posted Jan 26, 2015 on Hotels.com
Tullessa maksusuoritustani ei löytynyt mistään,miten voi olla mahdollista nykyään,olin maksanut huoneen pari päivää aikaisemmin verkkopankissa. Kysyttiin myös haluammeko aamupalaa koska olimme ainoat asiakkaat. Siis aamupala maksettu mutta ei haluta tehdä meille ainoille asiakkaille sitä No aamulla oli kyllä ystävällinen rouva meitä palvelemassa.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Helsinki

Hotellihuone kellarissa

Posted Jan 3, 2015
Pros: ravintola
Cons: hotellihuone.
Location: sijainti ok, vanhassa kaupungissa lähellä satamaa.
Hotellihuone sijaitsi monien rappusten alapuolella ( ei sovi liikuntarajoitteisille, sillä rappuset olivat jyrkkiä ja kapeita, hissiä ei ollut lainkaan). Huoneessamme ei ollut ikkunoita ja lattialla karsea kokolattia matto. Yöllä oli kylmä ja vetoisuus oli kova. Luvattu ilmainen wifi ei toiminut, johtuikohan huoneemme sijainnista hotellin kellarissa. Hotellin yhteydessä oleva ravintola olevi restoranissa syömäni pihvi oli erinomainen, paras jota olen syönyt. Palvelussa olisi parantamisen varaa, kun jälkiruokaa ei saanut millään tilattua. jätskiannokset olivat myös loistavia. En menisi uudestaan.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Helve-Annfrom Stockholm

Härlig semesterresa

Posted Dec 11, 2014 on Hotels.com
Det var en semesterresa och vi var mycket nöjda, fast mycket intensivt.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Artofrom Heinola

VIEMÄRIT HAISEE

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
wc: n viemärit haisevat,kokolattiamatot likaiset.Muuten miljöö viehättävä,hiukan sokkeloinen,aamupala ok. Sijainti hyvä. Ei pysäköinti mahdollisuutta
5 out of 5
Recommended
for Families
by Glebfrom Санкт-Петербург

Атмосферный и спокойный.

Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
Уютный и атмосферный отель с очень хорошим рестораном. Приветливый и отзывчивый персонал. Спокойствие и расслабленность - вот что ощущаешь, отдыхая в Olevi Residents.