Ratings based on 892 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
90% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.3 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from Espoo

Hotelli vanhassa kaupungissa

Posted Jul 23, 2015
Pros: Sijainti.
Cons: Ikkunattomista huoneista pitäisi varoittaa asiakkaita.
Hotellin sijainti on hyvä, mutta huone oli kauhea; huoneessa ei ollut ikkunaa ja siellä haisi hirveälle. Ajattelin, että huone on terveydelle vaarallinen koska aamulla oli kurkku kipeä ja tukkoinen olo. Oireet hävisivät kun poistuimme hotellista. Aamiainen oli tavanomainen, ei mitenkään herkullinen. Hotelli ei ole missään tapauksessa kolmen tähden arvoinen.
2 out of 5
by A verified traveler

Anbefales ikke

Posted Jul 20, 2015
Ikke serviceinnstilte resepsjonister. Lite rom. Dårlig frokostbuffet.
3 out of 5
by A verified traveler from suomi

Hyvä sijainti, sekava rakennus

Posted Jul 18, 2015
Pros: Sijainti ja hinta kohdallaan.
Cons: Palvelun tasoa: respaihmiset eivät viitsi edes tervehtiä, saati hymyillä asiakkailleen, penseitä. Ravintolan puolella paremmin asiat.
Location: Sijainti hyvä, vanhan kaupungin keskellä.
Sokkeloinen, ei sovi liikuntarajoitteisille. Ravintolan musiikki kuuluu läpi talon. Huone myöhässä. Aamiainen ok. Ei kunnon ikkunaa, ampumaluukun kokoinen räppänä lattian rajassa. Hidas Wi-Fi.
3 out of 5
by A verified traveler

Super gelegen

Posted Jul 18, 2015
Tolle Lage in der Nähe des Dombergs. Personal nicht immer freundlich. Besonders eine Mitarbeiterin der Rezeption war unmöglich. Zumindest unser Zimmer war extrem laut und stickig und im Bad hat es gestunken (Zimmer 327). Frühstück war in Ordnung.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 16, 2015
Rökpmråde precis utanför vårt rum vilet störde oss som är icke rökare. Inget fönster utan glasdörr där vi fick ha neddraget hela tiden få rökområdet låg utanför.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Espoo

Persoonallinen hotelli upealla sijainnilla.

Posted Jul 12, 2015
Pros: Asiat tulikin kerrottua jo edellisessä kommentissani.
Cons: Asiat tulikin kerrottua jo ensimmäisessä kommentissani.
Location: Hotellin sijainti erinomainen. Kaikki nähtävyydet ovat kivenheiton päässä, samoin kuin mahtavat kahvila- ja ravintolatarjonnat.
Hotelli historiallisessa upeassa rakennuksessa oli todella persoonallinen. Esitteissä voisi mainita, että paikka ei sovellu henkilöille joilla on vaikeuksia liikkumisessa. Hotelli on todella sokkeloinen, portaita paljon, eikä rakennuksessa ole hissiä. Alimmissa kerroksissa majoittuvilla tilanne on hieman helpompi, mutta ylempien kerroksien huoneisiin "raahautuminen" matkalaukkujen kanssa on melko haasteellista. Meitä oli kaksi suhteellisen hyväkuntoista 60- ja 65-vuotiasta naishenkilöstä ja huoneemme sijaitsi ullakolla 5.kerroksessa. Onneksemme sää oli sateinen ja lämpötila alle 20 astetta, niin pystyimme nukkumaan ihan hyvin huoneen korkeasta lämpötilasta huolimatta. En osaa kuvitella millaista siellä on yöpyä helteellä. Pieni huone oli viihtyisä ja siisti, mutta kattoikkunaan kaipaisi valoisina kesäöinä jonkinlaista pimennysverhoa. Mitkään ulkopuoliset äänet eivät meitä häirinneet, paitsi aamuyöstä kirkuvat lokit, mutta sillehän ei kukaan mahda mitään ja sitäpaitsi nekin äänet kuuluvat kesään. Aamiainen oli oikein monipuolinen ja maittava ja tilat, joissa aamiainen tarjottiin olivat todella upeat. Hotellin sijaintihan on loistava ja henkilökunta oli ystävällistä. Meille jäi yöpymisestämme positiivinen olo ja olimme tyytyväisiä valintaamme. Välillä on ihan hyvä kokeilla muutakin kuin "ketjuhotelleja" ja sietää hieman epämukavuuttakin!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 10, 2015
Negativt med ett bröllop som håller på till 05.30 på morgonen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from oslo

Gammelt men koselig

Posted Jul 9, 2015
Bra.Hyggelig betjening. Utmerkede avstand til alt I gamlebyen
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Helsinki

Hyvä sijainti, maistuva aamiainen.

Posted Jul 6, 2015
Pros: Sijainti, tunnelma ja aamiainen
Cons: Yörauha ja tekniset asiat.
Location: Vanhan kaupungin sydämessä
Mielenkiintoinen hotellikokemus: vitsikäs pseudokeskiaikainen sisustus, mutkikkaat käytävät, loistava sijainti vanhan kaupungin keskustassa. Yöunta häiritsivät onneton äänieristys (mm. käytävällä kirmailevat ja kiljahtelevat pikkulapset), sisäpihalla yömyöhään keskustelevat asiakkaat ja jostain ulkoa kantautuva musiikin (basson) jympytys. Huoneessa pikkuvikoja (ongelmia kaihtimen narujen kanssa, vessapaperiteline viallinen, sänkyyn ei saanut lukuvaloa ja ovikortti temppuili kumpanakin päivänä), mutta kokonaisuutena hintaansa nähden hyvä majapaikka. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, vain kahvin laatu ei meikäläistä tyydyttänyt ja mehu maistui lähinnä esanssilta.
2 out of 5
by A verified traveler

St Olav

Posted Jun 11, 2015
Rooms are tiny and stuffy. The hotel feels rather run down and needs a refurb. Staff generally impolite. This is not a 4 star! Location is good, that's about it