Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
82% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.3 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom jyväskylä

hyvät ulkoilu mahdollisuudet,lähellä rantaa

Posted Apr 20, 2015
Pros: hyvä aamiainen
Cons: saunoja huoneistoja voisi uudistaa
Location: kauniit rannat Piritan alueella
kiva kun on sauna ja uinti mahdollisuus.Aamiainen oli hyvä ja runsas.Hyvin voi tulla uudestaan.Ainut miinus hotellilla ei ole viihde tarjontaa juuri lainkaan ja baarikin menee aikaisin ainakin viikolla kiinni.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Stockholm

Bristande service

Posted Oct 11, 2010 on Hotels.com
Stort hotell som andas 70-tal. Trevlig omgivning med närhet till vatten och natur. Tyvärr inget internet och inredningen är inte den mest inspirerande. Ett större spa finns på hotellet, men kvalitén på detta är lång ifrån den bästa i Tallinn.
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Helsinki

Pirita Spa - 5km keskustasta

Posted Aug 30, 2010 on Hotels.com
Neuvostoaikainen hotelli. Hyvät peruspalvelut ja siistit hotellihuoneet. Parvekkeet kadulle päin olivat vähän nuhjuisen tuntuisia. Hotellihintaan kuului uimahallissa uiminen :) Hotelli on ihanasti rannan vieressä lyhyen matkan päässä Tallinan keskustasta. Lähellä myös iso kauppa Selver.
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Notodden

Greit hotell i rolig strøk

Posted Aug 14, 2010 on Hotels.com
Hotellet i seg selv var bra, med hyggelig personale. Men spa-avdelingen hadde gjennomgående sure medarebeidere og virket lite servicevennlige. De hadde hatt mye å tjene på å smile mer, og legge opp til at folk som kjøper spa-tjenester faktisk ønsker seg velvære. Denne holdningen tok bort mye av god-følelsen ved oppholdet generelt og spa-behandlingene spesielt. Hotellet lå i rolige omgivelser med en fantastisk utsikt over fjorden og innseilingen til Tallinn. Men en renovering av terassene er høyst påkrevd. Disse var så slitne at det ikke fristet å benytte de i særlig grad. Men alt i alt var dette value for money. Vi kan gjerne dra tilbake for et rent hotell-opphold (ikke spa).
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Kuopio

Pirita top spa, Tallinna

Posted Aug 3, 2010 on Hotels.com
Keskitasoa parempi perhehotelli. Hyvä aamiaispöytä. Lapset viihtyivät uimahallissa. Huonot yleiset liikenneyhteydet keskustaan. Taksi lähes ainoa vaihtoehto. Huoneessa riittävästi tilaa, ilmastointia ei ollut ja huone kuumahko. Huoneen varustelu perustasoa. Hotellin ympäristö kohtalaisessa kunnossa, tosin paljon betonirakennuksia. Vaikea kulku uimarannalle. Hinta /laatu suhde mielestäni kohdallaan.
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Hammerfest

Rimelig hotellti, men utrangert ventilasjonsanlegg

Posted Aug 2, 2010 on Hotels.com
Et særdeles rimelig hotelltilbud, med store familierom med store, gode senger. Selve byggløsningen har tydelig gammel østblokkstil, da det er bygget i 1980, men det er tilført mye nytt siden da. God service og godt renhold på rommene, selv om nye håndklær og nytt toalettpapir ofte ble glemt, men dette ordnet seg med en kjapp telefon til resepsjonen. Restauranten i toppetasjen har ok mat, men er ikke av gourometkvalitet som de selv omtaler seg som. Som andre omtaler her, så er hotellets spa-del egentlig bare et standard basseng. samt en sauna, men de har et rikholdig tilbud av massasjer og andre kroppsterapier til greie priser. Egen lege på huset. Egentlig helt ok hotell, hadde det ikke vært for at ventilasjonsanlegget ikke holder mål. Luften blir så tett på rommene at man må sove med verandadøra på lufting, helst fullt åpen, selv om dette frarådes ifølge et advarselsnotat på døra. Kan nok føles tryggere i andre og tredje etasje. Dårlig klimaanlegg merkes også i restauranten, hvor luften er konstant varm og klam under frokosten, og da er all drikke og youghurt lunken. Slik var det ihverfall på de hete sommerdagene vi var der. Sånn sett var det imponerende at betjeningen klarer å jobbe i lokalet. Anbefaler å velge "marine class" på rommet, hvilket vil si et rom mot havsiden. På den siden slipper man nemlig stekende sol om morgenen. Avstanden til sentrum er ok med bil, og man kan få leid sykkel. Fin strandpromenade helt inn til byen, som mange benytter til rulleskøyter. Betjeningen er greie, og noen er direkte hjelpsomme, men mange av dem kunne trengt opptil flere runder på smilekurs. Nå er ikke sure tryner særegent for hotellet, for det er dessverre normalt at butikkbetjening i Tallin har vondt for å smile og være hyggelige, men det fins heldigvis trivelige unntak, og de blir sikkert flere smil ettersom turismen utvikler seg der.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Oslo

Hotellet som lekker!

Posted Aug 2, 2010 on Hotels.com
Vi kom sent til Tallin i øsende regnvær, og hadde en helt grei innsjekk. Men vi ble allerede da litt urolige fordi det stod bøtter på gulvet flere steder i resepsjonsområdet fordi vann kom gjennom taket. Da vi kom til rommet vårt, rant vannet rett inn gjennom taket fra terassen over, og gulvet var helt ødelagt. Vi ba om å få et nytt rom, og dette ble forholdsvis raskt ordnet. Vi var 2 voksne og 3 barn, og hadde booket et familierom. For 5 personer, var imidlertid rommet svært trangt, selv om vi hadde en grei terrasse. Rommet hadde heller ikke aircondition, noe som føltes nødvendig i en varm periode. Hotellet ligger fint mot sjøen, og når det er bra vær er det fint å bade rett utenfor. Det er imidlertid en del forstyrrende trafikk til/fra en marina som ligger like ved. Rommene, bassenget og hotellet var greit rengjort, men etter hvert preget av tidens tann.
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Tampere

Perusmukava Piritta TOP-Spa

Posted Jul 25, 2010 on Hotels.com
Hyvä sijainti rannan tuntumassa sekä myös esim pyöräily -tai rullaluistelumatkan päässä keskustasta. Samaten Piritan "beach" heti hotellin läheisyydessä. Uimis -saunomismahdollisuus aamusta iltaan selkeä plussa. Uimisosasto siisti, vaikkei varsinainen spa olekaan, vaan uimahalli 25m:n ratoineen. Huoneissa isot parvekkeet, mutta ei ilmastointia. Samoin kaikki viileä / ruuanlämmityspisteet puuttuvat (ei minibaaria, mikroa tms.) Aamupalalla usein kova ryysis, sinne kannattaa mennä ajoissa ennen sulkemisaikaa. Pulaa tulee myös istumapaikoista pahimpina ruuhka-aikoina. Aamupala kohtalaisen monipuolinen ja maittava.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2010 on Hotels.com
1 out of 5
by A verified travelerfrom Varkaus

Tiedoksi

Posted Jul 24, 2010 on Hotels.com
Todella Neuvostoaikainen hotelli.Ei voi suositella kuin vannoutuneelle Neuvostoliiton ystävälle.