Ratings based on 13 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Salo

Tilaa edullisesti

Posted Jun 28, 2015
Pros: Tilavat huoneet, siistiä.
Cons: Aamupala, wifi-yhteys
Hyvät tilat huoneessa viiden hengen perheelle, kaksi huonetta yhdistettynä. Siistiä. Lapset jaksoivat kävellä hyvin keskustaan, vaikkaa matkaa onkin jonkin verran. Wifi ei oikein toiminut, aamupalassa on parantamisen varaa, mutta ei silti nälkä jäänyt. Maksamallamme tarjoushinnalla hinta-laatusuhde ok.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Utrecht

Goed hotel bij de haven

Posted May 6, 2015
Location: Ferryhaven
Tallinn Seaport Hotel ligt vlakbij haventerminal D waar de ferry's van Tallink aanleggen, het is maar twee minuten lopen. Toch heb je niet veel last van geluidsoverlast. Het is goed geïsoleerd. Dit geldt ook voor geluid uit omliggende kamers en de gang. Het is goed schoongemaakt en je krijgt dagelijks schone handdoeken. De bedden zijn prettig. Ontbijt is inclusief en er is een goede keuze voor het ontbijtbuffet. Er was zelfs de mogelijkheid om een ontbijtpakket te krijgen voor dag dat we 's ochtends vroeg naar Helsinki vertrokken. Het centrum is ongeveer 15 minuten lopen.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Savonlinna

Sijainti hyvä lähellä terminaalia

Posted Apr 2, 2015
Pros: Sijainti erittäin hyvä ja autopaikka ilmainen.
Cons: Ruokailu mahdollisuus myös gluteenittomalle
Location: Olimme ostamassa enimmäkseen "ilojuomia" tällä kerralla, joten tarvittavat liikkeet oli lähellä.
Ihan OK, ainut että hotellihuone oli lämpimän kostea, en tiedä oliko ilmastointi kunnossa. Aamiainen aika niukka. vessan katossa yksi valo melkein irti, huoneen katossa oli varmaan palovaroitin, mutta siitä uupui kansi. oli vain yksi tyyny per asiakas. Olimme kaksi yötä ja pyyhkeet oli vaihdettu eka yön jälkeen ja huone siivottu, siitä iso kiitos.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anni

This traveler left a rating score only Posted Mar 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Antti

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by varpu from varkaus

Iloiset matkalaiset

Posted Mar 20, 2015 on Hotels
Shoppailumatka kaverin kanssa.Kyseisessä hotellissa vuosien ajan yöpynyt ,useamman kerran.Oli kiva yllätys kun hotelissa oli tehty uudistuksia,joita oli jo kaivattu.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by sari from Hämeenlinna

Melko ankea

Posted Jan 25, 2015 on Hotels
Ankea huone
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 19, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Irina from Москва

Хороший вариант за данную стоимость, рекомендую!

Posted Jan 14, 2015 on Hotels
Отель на твердую "4". Расположение удобно близостью к старому городу (10 минут пешком) и порту (возможность путешествовать на пароме в Хельсинки, например). Номера чистые, большие, светлые. В нашем случае убирали ежедневно. Персонал готов помочь и ответить на вопросы. Из минусов: тонкие стены, высокая слышимость (по крайней мере, слышно, что происходит в соседнем номере). Ооочень простой душ - слив прямо в полу.
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Soviet style (lack of) service without a smile!

Posted Jan 14, 2015 on Hotels
The twin beds were not comfortable at all. The reception was unable to answer most of my questions about touring the area. They couldn't even tell me where to get a card for public transport. I asked for a taxi to the airport they said they put it in and when no taxi showed up that morning I had them call the company again but the taxi company said no order was placed. No service with a smile here. The breakfast was flavorless and cheap.