Ratings based on 340 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Päivi from Varsinais-Suomi

Keskeinen sijainti, hyvä äänieristys

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
Huoneemme oli toisessa kerroksessa sisäpihalle päin. Olemme herkkäunisia, mutta äänieristys oli erinomainen, huoneeseen ei kuulunut mitään ääniä muista huoneista eikä liikenteenmelua. Huone oli tilava ja toimiva, mutta sisustukselta varsin mitäänsanomaton. Aamiainen tyypillisesti hyvä suomalaiseen makuun. Meille kävevä sijainti. Saunaosastoa emme käyttäneet.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Esko from Kajaani

Kohtuullista

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Aamiaistarjoilu Aamiaistarjoilupöydässä kaikki leikkeleet oli merkitty porsasleikkeiksi. Pöydässä oli kuitenkin myös kalkkunaa. Jouduin kysymään tarjoilijalta, että onko pöydässä kalkkunaa. Hän sanoi, että pitäisi olla savukalkkunaa. Tunnistin sen, joten pyysin tarjoilijaa merkitsemään sen myös oikein, mutta ei siinä pöydässä mitää tapahtunut. Tarjoilijoille se saattaa olla yhdentekevää, että onko leikkeleet merkitty oikein tai väärin. Asiakkaalle ei välttämättä, sillä saan porsaanlihasta täysin vatsani sekaisin. Joten tässä viestiä aamiaispöydän laittajille.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Anna-Maija from Sonkajärvi

Suosittelen muillekin

Posted Apr 17, 2015 on Hotels
Vietin yön Scandicissa mennessäni Kuntoutuskeskus Aplaan. Valitsin paikan siksi, että se sijaitsi lähellä rautatieasemaa.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Pirjo from Pyhtää

Hyvä Hotelli!

Posted Mar 31, 2015 on Hotels
Siisti paikka, niin hotellihuone, kuin yleiset tilat. Huone kadun puolella, joten liikenteen meteli hieman häiritsi unta, mutta oli ymmärrettävää keskellä kaupunkia. Aamiainen oli mahtava! Henkilökunta ystävällistä. Suosittelen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Siiri

This traveler left a rating score only Posted Mar 30, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Timothy from California

Clean and comfortable

Posted Mar 27, 2015 on Hotels
The Scandic Tempere City is very conveniently located essentially across the parking lot from the Tempere train station. It is a clean and convenient hotel with efficient staff. There are plenty of restaurants and other shops in the immediate vicinity. Essentially, I'd call it a standard Scandinavian hotel with little to dislike, but not a lot of charm either. There was a bit of a fixation on being ecologically responsible that translated into an extra button on the faucet that you had to press to get really hot water, which seemed a dumb idea as it causes water to be wasted as you wait for the hot to arrive that then turns out to be only warm. One other quirk was that there are a lot of lights in the room, in fact it was fantastically lit for a hotel room. The weird thing was that it was hard to figure out how to turn off all the lights. In fact, the first night it took me a coupe of minutes going around the room and fiddling with switches before I got them all out. I'd happily stay there again if I was in Tampere. There are plenty of restaurants and other shops in the immediate vicinity.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jenni

This traveler left a rating score only Posted Mar 24, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sami

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2015 on Hotels