Ratings based on 51 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
94% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom veluwe

Mooi hotel om de Harz te bezoeken

Posted Dec 4, 2014
Pros: Rustige en centrale ligging van het hotel
Cons: Wifi op de kamers
Location: Veel natuurschoon van de Harz en mooie stadjes.
We vonden het een heel mooi hotel gelegen in een prachtige omgeving. Er is heel veel te zien en te doen. Er is maar een aandachtsveld er is geen wifi of internet op de kamer. Verder zeer goed.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

freundliches und sauberes Hoterl direkt im Harz

Posted Oct 27, 2014
Pros: sehr freundliches Personal
Location: Sehenswürdigkeiten im Harz durch die zentrale Lage des Hotels gut und schnell erreichbar. Empfehelneswert für Familien mit Kindern
für Kinder sehr gut geeignet, wahlweise Selbstverpflegung, nur Frühstück oder HP möglich kleines Schwimmbad und Sauna im Haus vorhanden
5 out of 5
Recommended
for Families
by Arnefrom København

Fint hotel for familier

Posted Oct 20, 2014 on Hotels.com
Vi havde bestilt en stor hotel-lejlighed til 5 personer som fuldt ud levede op til forventninger. Velholdt og ren og masser af plads. Vi havde selv linned og håndklæder med. Hotellet ligger meget fredeligt, og der er meget lidt at foretage sig i den lille by. Vi havde problemer med bilen den ene dag, men heldigvis var hotellet meget behjælpelig med at få bilen på værksted. Super service fra hotellet.Fornuftig pris på morgenmad.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 2, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

God service,stor venlighed

Posted Sep 12, 2014 on Hotels.com
Godt.Spisekortet var lidt kedeligt og maden var meget almindelig i smag og udførelse
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Jeannefrom Stenløse

Skønt sted

Posted Aug 6, 2014 on Hotels.com
Dejligt hotel i skønne omgivelser. Prisen inkluderer ikke morgenmad og sengelinned. Det ville være rart, at dette tydeligt fremgår, når man sammenligner priser.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Jan Jørgensenfrom Haderslev

Uforudsete gebyrer

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Ved indcheckning på hotellet fandt vi ud af at der skulle betales ekstra for sengelinned og håndklæder, et ganske pænt beløb pr. person, og at det ville ikke blive udskiftet under opholdet. Vi var fire personer med seks overnatninger, hvilket ville give en stor ekstra udgift såfremt vi ville have den samme service som på andre hoteller. Morgenmad var heller ikke inkluderet, kunne tilkøbes for et pænt stort beløb pr. person pr. dag. Ved udcheckning kom der så også lige en ekstra turistskat på regningen, så alt i alt endte vi med at betale en betydelig ekstra regning. Bare ikke i orden, HOTEL Tannenpark. Tænk hvis vi ligeledes selv skulle have medbragt sengene! Vi forventer at når vi skal bo på et HOTEL står der en redt sengeplads til rådighed pr. person. Her var kun to senge, så de sidste to af os skulle sove på sovesofa i stuen. Alt dette er ikke fremgået af hjemmesiden.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Mortenfrom Aarhus

Herlige Harzen

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Dette hotel kan anbefales til alle, der enten ønsker at udforske Harzen eller skal bruge et stop på vejen gennem Tyskland. Der er smukt, og hotellet er god værdi for pengene. Særligt restauranten.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Tolle Lage und nette Mitarbeiter

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Sehr schönes Objekt in ruhiger Lage. Sehr nette Cheffin und Mitarbeiter. Zimmer sind geräumig und sehr sauber. Einbauküche mit Geschirrspüler sind auch Top. Die Fernsehgeräte sind sehr klein und könnten erneuert werden. Toller Pool für Kinder und schöner Saunabereich.
4 out of 5
Recommended
by Thomasfrom Borup

Klasisk sted i Harzen

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Dejligt ophold med god swimmingpool. Super menu på Hotellet