Ratings based on 61 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Hotel in schöner Lage

Posted Oct 31, 2014
Pros: Seine Lage ist ausgezeichnet.
Location: Es liegt im Eichsfelder Land.
Eine schöne Umgebung, die man mit seinem Vierbeiner genießen kann.Der Wellness-Bereich lädt anschließend zum entspannen ein. Das Frühstücks-Buffet ist sehr reichhaltig.
Comment from Hotel Management
Nov 4, 2014 by Malte Otten, Hotel Management
Vielen Dank für Ihre Bewertung bei Expedia. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen der Aufenthalt in unserem Hause so gut gefallen hat. Wir danken Ihnen für das Vertrauen Ihrer Buchung und hoffen, dass wir Sie und Ihren vierbeinigen Partner recht bald wieder als Gäste unseres Hauses willkommen heißen dürfen. Mit herzlichen Grüßen aus dem schönen Eichsfeld Ihr Malte Otten Stellv. Direktor
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by flemming

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Berlin

sehr netter Service, super Küche

Posted Aug 21, 2014
Es war top. Waren begeistert. Vor allen Dingen über die Freizeitangebote und das Essen.
Comment from Hotel Management
Aug 26, 2014 by Malte Otten, Hotel Management
Vielen Dank für Ihre Bewertung bei expedia. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihr Aufenthalt in unserem Hause so gut gefallen hat. Wir danken Ihnen für Ihre lobenden Worte und das Vertrauen Ihrer Buchung und hoffen, Sie recht bald wieder als Gäste unseres Hauses begrüßen zu dürfen. Mit herzlichen Grüßen aus dem schönen Eichsfeld Ihr Malte Otten Stellv. Direktor
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Karim

Fint hotell för hela familjen

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Beläget ute på landet så det är lätt och missa om man susar fram på Autobahn. Definitivt en lite guld klimp som man kommer sova över på igen nästa gång man bilar i Europa. Barnen älskade pool anläggningen.
4 out of 5
Recommended
by Fam. Ingeredfrom Ljungby

Bra frukost!

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Frukost buffén ger vi betyget utmärkt. Rummen hyfsat tilltagna men varmt eftersom ingen luftkonditionering erbjuds och öppnar man fönster så kommer både myror och ohyra in i de rum som finns på markplanet eller i anslutning till det, man överhör allt som sägs i rummen intill, bara betong i väggarna . Badanläggningen erbjuder flera olika aktiviteter och bastualternativ även gemensam bastu på tyskt vis! Kvällsmenyn i resturangen är ingen höjdare precis och man kan inte beställa in en flaska vin på bordet utan endast i glas enligt menyn. Kocken för kvällen var inte riktigt varm i kläderna för de måltider vi beställde. Varning för nötter i pastan, det står inte på menyn! Obevakad parkering 200 m bort om du inte betalar 5euro på de få platser utanför receptionen. Ta med eget badlakan, hotellets får inte användas i badanläggningen. Alla rum har inte tillgång till kylskåp. Lycka till med hotellvistelsen, Düderstat innerstad är sevärd med alla gamla korsvirkeshus vilket kompenserar en del av upplevelsen.
5 out of 5
Recommended
by Lampefrom Bremerhaven

Jederzeit wieder!

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
Waren drei Tage in diesem Hotel.Top Preis/Leistung.Sehr zu empfehlen
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jørgen B.from Sørvad DK

Dejligt !

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Dejligt sted og område, og hjælpsom personale, der hurtigt løste en misforståelse da vi ankom. Alt i alt et godt sted, og vi kommer gerne igen.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Christian Thoftfrom Hillerød

Skønt hotel

Posted Aug 3, 2014 on Hotels.com
Vi havde ikke de store forventninger, da det blot var en overnatning på vej på sommerferie, men vi kom først af sted næste dag kl. 11:30. Dejligt hotel med god morgenmad og skøn udsigt, og et fantastisk område med pool, spa og udendørs pool. Hele familien vil rigtig gerne af sted igen til dette hotel.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Bentfrom Brøndby Strand

Fred og ro på landet

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Fantastisk sted, langt ude på landet. Stille og roligt. Godt værelse, dejlig restaurant. Fremragende morgenbuffet. Masser af aktivitetsmuligheder og godt badeanlæg. Eneste minus må være den manglende aircondition da vi var der, men der var også 37 grader udenfor.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Familiefrom Norge

Bra

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Hotellet hadde ikke aircondition, var derfor svært varmt i julimåned med 34 grader ute.