Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
92% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bayern

Schönes Hotel in ruhiger Lage

Posted May 17, 2015
Das Hotel ist in direkter Meerlage, aber ohne strand, sondern Steinküsten. Leider ein sehr ruhiger Ort, aber zentral gelegen, nach Playa de Las Amerikas nur 15 Minuten Fahrt. Personal nicht sehr freundlich. Handtuch Servive lässt zu wünschen übrig.
2 out of 5
by A verified travelerfrom UK/Tenerife

one night stay for business

Posted Apr 22, 2015
Pros: Did not use facilities of hotel only had room for night.
Cons: The rooms upgraded and less basic
Location: location ok
I was put in a basement apartment/room, I am not disabled, but if I were I would not be happy with this and being stuck downstairs. The tv, there was no remote, I had to go reception for remote and pay 10 euros deposit, the TV did not work said no signal. The room was dated, and very basic. Would not stay again.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Ulrikafrom Götene

Fina Teneriffa

Posted Nov 8, 2014 on Hotels.com
Ok hotell! Dåligt bad i havet. Lite för långt till civilisation. Bra med bussförbindelser till Playa de las Americas. Annars kanonväder och väldigt fint i Playa de las Americas och fint vatten. Mysig shopping. Kan verkligen rekommendera ett besök i Teneriffa om man bor lite närmare stranden.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Camillafrom Lidköping

Inget att rekommendera

Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
Hotellet låg inte alls bra om man är ute efter sol och bad. Vi fick åka med bussen 3dagar av 6 till Playa de las Americas för att få en riktig strand. Det tog betydligt längre tid än vad vi trodde att det skulle göra (ca 40 min på morgonen via Los Christianos o ca 30 min hem). Det finns ingen strand som går att bada på i detta område. När det dessutom var klorerat saltvatten i poolen så ville ingen bada i den heller. Rummen var helt ok men det saknades möjlighet att laga mat om man är ute efter det (en liten kastrull var allt som fanns). Vi hade halvpension med mat på kvällen och maten var ganska smaklös om man tog kött eller fisk från disken. Tog man av grytorna så var den helt ok. Frukosten var också ok, inget extra men fullt acceptabel. Om man inte är ute efter att spela golf så ska man inte bo här, välj då ett hotell i Los Chrisianos eller Playa de las Americas istället. Det fanns väldigt lite att göra på kvällarna, ingen bra underhållning och ett helt dött uteliv vilket blev lite långtråkigt.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Damienfrom Puteaux

Annexe de l aeroprt

Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
Chambre confortable, grande et bien équipée, mais qui mérite des rafraichissements (Pas de télécommande, Manque de boutons dans la douche ou sur la télé, pas assez de couverts,...) . Tres bien placé à coté de l aeroport, avec les désagréments qui vont avec. Personnel très agréable.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Correcto, sin pretensiones

Posted Aug 19, 2014
4 out of 5
Recommended
for Families
by Alberdafrom Drachten

Prima locatie

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Voor een rustige omgeving is dit een prima plek. Kamers worden 5x per week schoongemaakt. Nadeel is dat je voor alle extra's moet betalen (wifi, borg voor de afstandsbediening tv). Wifi hebben we 1x getest en was duur en tevens slecht (tergend langzaam). Je kunt beter naar de Ierse kroeg aan de overkant gaan. Ontbijt is goed met voldoende keuze. Keukentje in het appartement stelt niet zoveel voor en er is tevens te weinig kookgerei. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by J. Bygstadfrom Bergen

Flott hotell som ga en finfin ferie.

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Vi var meget godt fornøyde med oppholdet. God mat, hyggelig og hjelpsom betjening. Det som drar litt ned er at personalet generelt taler dårlig engelsk, noe som tidvis vanskeliggjorde kommunikasjonen.