Ratings based on 139 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
81% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from hinnerup

langt til butik og strand

Posted Apr 23, 2015
Pros: værelse med havudsigt
Cons: pris
Location: lidt langt fra by og butikker
hotel var meget nedslidt værelse trænger til renoverig
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Gießen, Hessen

Sehr schön gelegenes Hotel hoch über dem Meer

Posted Apr 12, 2015
Pros: - die Lage
Wir hatten vom Zimmer und vom Pool aus Meerblick. Die Anlage war gerade nicht ausgebucht und entsprechend ruhig. Das Personal war sehr freundlich und aufmerksam. Als Vegetaria hatte ich immer eine schöne Auswahl an frischen Salaten, Gemüse und Obst. Der Aufenthalt war rundherum sehr schön (natürlich auch, weil das Wetter hervorragend war)
3 out of 5
Recommended
for Families
by Giedrius from Vilnius

Stayed in 2015

Posted Mar 22, 2015 on Hotels
Food was great except deserts.
2 out of 5
by A verified traveler

Skuffende

Posted Mar 10, 2015
Pros: Beliggenheden og de store lejligheder.
Cons: Bede dem tjekke lidt op på de ting jeg har påtalt.
Location: Ligger i en fin lille by, men ikke så meget at kigge på , men en bil er meget godt at leje.
Vi var to par som købte all inclusive. Det var skuffende, både lejligheden som var meget slidt og misligholdt, trænger virkelig til renovering, og maden som er temmelig ensformigt og lidt kedeligt. Ok, morgenmaden er fin. Vi har været der før for henholdsvis 10 og 12 år, og da var det ikke meget bedre. Man skal selvfølgelig tage i betragtning at prisen ikke særlig høj, men det burde tjekkes lidt op hist og her. Personalet var venlige og kvikke.
2 out of 5
by A verified traveler from Varese

Accettabile per il prezzo pagato

Posted Mar 8, 2015
La struttura si presenta bene, anche il personale è disponibile e cordiale. Purtroppo però il mio giudizio non può essere positivo se parliamo del servizio di ristorazione offerto, tanto che io e la mia ragazza siamo stati obbligati a cenare fuori tutte le sere e a fare colazione in camera con latte e biscotti comprati al supermercato! Anche i comfort in camera lasciavano un pò a desiderare: materasso e cuscino da far venire il mal di schiena (che ancora ho!), il getto della doccia era pungente, gli asciugamani venivano cambiati un giorno sì e l'altro no. Inoltre la tariffa giornaliera per usufruire del wifi (5€) mi sembra un po' eccessiva, oltre al fatto che anche l'utilizzo della TV è a pagamento, ma la cosa non mi disturbava perché tanto non la guardo nemmeno a casa. Mi spiace perché in linea di massima non mi sono trovato malissimo, però non posso dare di certo un voto positivo.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Anne Britt from Bergen

Veldig fornøyd

Posted Feb 26, 2015 on Hotels
Som ved vårt første opphold, intet å klage over. Veldig hyggelige ansatte og deilig mat
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Anne B.

This traveler left a rating score only Posted Feb 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk hotel vlakbij strand en restaurants

Posted Feb 12, 2015
Location: Leuke restaurants en supermarkten op loopafstand van het hotel.
Mooi ruim appartement, werd goed schoongehouden. Ontbijt prima verzorgd! Voor mensen die slecht ter been zijn niet aan te raden, hotel ligt halverwege een heuvel. In het complex zelf veel trappen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by miss a from London

Great location

Posted Jan 31, 2015 on Hotels
Very nice location. Wifi is free only in reception lobby and if there are more than 5 people it doesn't work. You can purchase wifi for your room for 5 EUR a day but it may not work either and hotel staff is not interested in resolving internet issues. TV is 1 EUR an hour and also works only occasionally. However the sunset views every evening from our balcony were amazing!
2 out of 5
Recommended
for Families
by Ann Louise from Aalborg

Ferie i helvede

Posted Jan 23, 2015 on Hotels
Ferie i helvede :-( Byttede lejlighed 3 gange på 1 uge, hotellet vidste godt de havde et problem, de ville ikke engang følge med ned i lejligheden og se hvad problemet var, fugtlugt i skabe, er af den overbevisning at det var skimmelsvamp, myrer i skabe og loft og vægge, beskidt i kanterne, spindelsvæv i hjørner, utæt toilet hvor vand læb ud på gulvet, kloaklugt gjorde det umuligt at opholde sig på badeværelse, selv badekarret var utæt, og vandet løb ud på gulvet, terrassedør som ikke kunne lukkes og låses,første gang på Callao Garden, har kommet i Callao Salvaje de sidste mere end 20 år, har aldrig boet på noget så dårligt.