Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Kallefrom Tampere

Ok paikka

Posted Nov 22, 2014 on Hotels.com
Hyvällä paikkaa lähellä keskustaa. Sopii hyvin kaveriporukoille.
3 out of 5
Recommended
by 3 kompisar

Besvikna denna gång

Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
De är alltid trevliga på Zonaflat, men denna gång blev vi besvikna. Toalett dörren hade inget lås och det var stora glipor på vardera sida, övervåningen gick inte att använda alls utan vi (tre personer) fick sova tillsammans på nedervåningen. Det fanns ingen soffa utan bara två sängar och ett matsalsbord med 4 stolar under trappan. Det var trångt överallt, detta antagligen för att övervåningen inte användes, varför vet vi inte. Läget var däremot helt underbart!
5 out of 5
Recommended
by Dannyfrom London

4 day stay

Posted Jun 6, 2014 on Hotels.com
Great apartment! great location. Original apartment had some plumbing issues before we came and they upgraded us without problem. Great location, shame there was no wifi. Would definitely stay again tho!
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jesperfrom Denmark

Central placering, medium værelse

Posted Oct 21, 2013 on Hotels.com
Tæt på mange af de gode steder, lige ved siden af Operaen og i gåafstand fra både gågade, slotte og byliv. Selve værelset havde en fed indretning, med en hems med senge ovenpå. Det var desværre ikke vildt komfortabelt, men til prisen må det siges at være i orden. Kan godt anbefales!
4 out of 5
Recommended
by Conni Lundinfrom Malmö

Mycket nöjd!

Posted Oct 9, 2013 on Hotels.com
Vi var tre grabbar som bodde i denna lägenhet som ligger precis vid operan, mer centralt kan man inte bo i Budapest. Minus var att lägenheten bara hade ett fönster mot innergården men å andra sidan så var boendet mycket rymligt för oss tre och det var mycket tyst och lugnt. Ytterligare minus var att duschen läckte ut vatten som man fick kämpa med att torka upp efter sig och även att de hade lovat tillgång till dator eller wifi men det var trasigt (vi slapp betala för detta). Vi betalade ca 150 kronor per person och natt så i förhållande till priset så hade vi förväntat oss att bo mycket sämre. Någon speciell service fanns inte då detta var ett lägenhetsboende men den kontakten vi hade vid nyckelöverlåtning var mycket bra. Vi kommer helt klart att bo här igen!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Prisvärt boende!

Posted Sep 4, 2013 on Hotels.com
Mycket bra
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Rita

This traveler left a rating score only Posted May 12, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom München, Deutschland

Tolle Lage, frisch renoviert, guter Komfort

Posted Jun 21, 2011 on Hotels.com
Das Apartment bietet alles, was man sich für einen mehrtägigen Aufenthalt wünscht - inklusive Waschmaschine, Küchenzeile, etc. Die Wohnung ist frisch renoviert und geschmackvoll eingerichtet. Die Lage ein absoluter Traum: alle Sehenswürdigkeiten zu Fuß erreichbar, aber auch 2 Metrolinien in unmittelbarer Nähe. Lokale und Geschäfte sowie ein Fahrradverleih und Internetcafe sind auch gleich vor der Tür.