Ratings based on 101 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
92% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom nijmegen

Fijn hotel. Beetje gedateerd

Posted Dec 28, 2014
Wij hadden een ambassadeur kamer. Heel fijn lekker groot en ruim. Alles is wel wat gedateerd. Ontbijt was goed. Alles werd snel aangevuld. Ideaal voor een nacht in scheveningen. Wil je meer luxe dan boek het kurhaus hotel.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 12, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom NRW

Schönes Hotel in Strandnähe

Posted Oct 8, 2014
Pros: Die Zimmer
Cons: Frühstück
Location: sehr zentral gelegen, nur einige Meter vom Strand entfernt
Die Zimmer waren wirklich super, mit Meerblick, im achten Stock, die Sauberkeit auch, das Personal an Rezeption war auch sehr nett, nur das Frühstück, das mit 19,90 € berechnet wurde pro Person, war diesen Preis nicht wert, man musste nach Kaffee suchen, es war kein Besteck am Tisch, keine Milch für Kaffee, u.s.w., wir haben dann an der Promenade für 9,90 € gefrühstückt unmd das war wirklich sehr reichhaltig und gut.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Apeldoorn

Achterhaalde luxe aan de boulevard.

Posted Aug 7, 2014
Pros: Dicht bij het strand
Cons: Zie ervaringen.
Location: Locatie is goed, alles op loopafstand
Bij Bilderberg denk je aan een goed, mooi en up to date hotel. Helaas is dit in Scheveningen niet het geval. Kamer is echt blijven hangen in het verleden. Het is wel schoon, dat moet gezegd worden, maar er is geen koffie-corner of iets dergelijks, airco hebben ze niet, ondanks dat de kamer groot is is er verder niets mee gedaan. Twee bedden erin, een tafeltje en twee stoelen en een TV, verder niets bijzonders. Tevens lagen wij aan de straatzijde, hetgeen zeer luidruchtig is, het is net of de auto's en mensen door je kamer heen lopen. Tip voor toekomstige boekers.....(als je al zou gaan).......geen straatzijde. Sommige dames bij de receptie begrijpen het helaas niet, sommigen wel. Zo is het ook in het restaurant, hetgeen erg klein opgezet is zodat het personeel en de gasten elkaar in de weg lopen. Ontbijt zelf is wel voldoende, niets speciaals maar wel lekker. Bij ons was het ook nog eens zo dat Expedia (volgens het hotel) vergeten was door te geven dat onze dochter ook in onze kamer sliep, dus bij aankomst waren er maar twee bedden en voor twee personen badlakens. Dit is uiteindelijk netjes opgelost. Voor het geld wat je er voor moet betalen vinden wij het het niet waard. Je kunt voor dit geld een veel beter locatie boeken en als je er een paar tientjes bij legt, zit je in het Kurhaus! Ligging is prima, je stapt de deur uit en je staat bijna op de boulevard.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Läget utmärkt för oss

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Mycket nöjd men saknade Kylskåp på rummet
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Karstenfrom Herne

Strandnah und gut zu erreichen

Posted Jun 30, 2014
Pros: Freundliches Personal und die Strandnähe
Cons: Parkplatzsituation ist eine Katastrophe !!! 20€ für 24h , keine Chance dem zu entgehen,weil kilometerweit nicht der geringste Parkraum kostenfrei ist
Location: 2. Reihe zum Strand......zur Promenade in 5 min
Hotel ist ok aber die teuren Parkplätze muß man in den Übernachtungspreis mit einrechnen !!! An der Promenade und am Strand gut was los. Essen und Trinken dort etwas überteuert.
2 out of 5
by Keesfrom Amsterdam

Duur ontbijt, rare indeling kamer

Posted May 1, 2014
Pros: personeel en zwembad
Cons: Ontbijt prijs
Location: Goede plek
Een ontbijt van € 19,50 is natuurlijk belachelijk hoog. Ook geen gebruik van gemaakt. Opstelling TV niet goed. Had aan het voeteind van het bed moeten staan.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Köln

Gut

Posted Mar 8, 2014 on Hotels.com
Leckeren Frühstück viel Auswahl. Ort super, Strand und shopping zu Fuß erreichbar.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Marijfrom Maastricht

Verblijf / kamer

Posted Mar 6, 2014
Pros: een fijn zwembad. vriendelijke bediening aan de bar
Cons: gemaakte afspraken beter noteren. wanneer er voor 2 dagen gereserveerd is voor het diner dan ook voor beide dagen bij aankomst het tijdstip vragen.
Location: locatie ligt prima t.o.v. het strand, Den Haag en andere uitvalswegen.
Wij waren al een keer eerder in dit hotel en hadden toen een prachtige kamer. Ondanks het feit dat wij een Ambassador kamer geboekt hadden, kregen wij volgens de receptioniste een Executive kamer, echter zonder whirlpool functie van het bad. Was zeker niet zo mooi als de kamer die we in oktober 2013 hadden. Was aan de krappe kant voor 3 personen. Verder hadden we bij aankomst al pech dat er geen garageplaats geboekt stond, hebben na veel vijven en zessen wel een plekje gekregen. Op 3 maart konden we pas om 20.00 uur dineren, terwijl we op 2 maart om 19.00 uur konden eten. Dit was men bij aankomst vergeten te vragen. Heel vervelend al deze dingen. Men heeft e.e.a. proberen op te lossen om ons de kosten voor de garage niet te laten betalen. Zou nu niet direct het hotel meer aanbevelen.