Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
93% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.1 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

eenvoudig

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Was verder prima. Eenvoudig maar goed
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Wandelaarfrom Overijssel

Acceptabel, goed eten

Posted May 12, 2014 on Hotels.com
Gedateerd maar voldoende
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Marcel Petersfrom Nijkerkerveen

Posted Apr 14, 2014 on Hotels.com
Oud Hotel dat niet netjes is en waarbij het personeel niet echt zichtbaar is.De douche ruimte is geschilderd, maar waarschijnlijk is dat door iemand gedaan die het voor het eerst deed. Verder veel schimmel in de kamer en een vreemd geurtje in de badkamer. Voor mij geen tweed keer. De omgeving daarentegen is heel erg mooi. Het witte stadje is zeer pitoresk en de moeite waard
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jfrom amsterdam

Prima verhouding prijs/kwalitiet

Posted Jan 14, 2014 on Hotels.com
Wij hebben een goed verblijf gehad in dit hotel. Ook het ontbijt was ruim in de keuze en goede kwaliteit. Wij hoorden wel de hele nacht een brom in onze kamer, nummer 11, deze bleek van de cv ruimte te komen die zich boven onze kamer bevond.Hier maakten wij een opmerking over de volgende ochtend en daat werd jammer genoeg wat vreemd op gereageerd.....oh, ja dat weet ik niet wat we daar aan kunnen doen..... Verder goed hoor!
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel ok, nur Zimmer 8 war zu klein u. unsauber

Posted Oct 3, 2013
Pros: s.oben
Cons: Zimmer 8 renovieren u. Fernseher mit deutschen Sendern erweitern.
Location: s.oben wandern, Schiffsrundfahrten, Besichtigen der Stadt
Unter ein drei Sterne Hotel stelle ich mir was anderes vor, für 69 € pro Nacht u. Zimmer kann man mehr erwarten. Frühstück war sehr gut, auch das Personal war sehr freundlich und das Hotel sonst sehr gemütlich. Die zentrale Lage im weißen Dorf Thorn hervorragend,
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 9, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Posted Jan 30, 2013 on Hotels.com
Der var ingen trådløs internet tilgængelig på værelset, ligesom der var utrolig lydt på hotellet. Man kunne høre "naboen" snorke :-). Det kunne være ønskeligt, at personalet lige guidede omkring hotellet ved in-checkning så man kunne være lidt informeret omkring faciliteter, restauranten, caféen m.m.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 12, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Andrew

Good Hotel, just off Motorway.

Posted Sep 9, 2012 on Hotels.com
Good value Hotel, great for a stopover on the way to Germany, Switzerland or Austria. Shame the Dutch eat their evening meal so early, resulting in kitchen closed at 9 pm, and no coffee available after 10pm!!!! Kitchen in restaurant closed at 8pm on a tuesday
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

I rimelig afstand fra Floriada

Posted Aug 28, 2012 on Hotels.com
Mindre hotel i hyggeligt landsbymiljø, tæt på den belgiske grænse. Værelset var lidt småt og bar præg af tidens tand, men rent og pænt. Meget lækker mad, stor ros til kokken. Hyggelig gårdhave.