Ratings based on 78 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
87% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.3 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom berlin

zweckmäßiges hotel, sehr central.

Posted Dec 24, 2014
Pros: freundlichs personal an der rezeption
Location: es hat eine citynahe lage
leider was das restaurant geschlossen,blöd wenn man dann am abend nochmal aus dem hotel gehen muss!vom bahnhof hat man,obwohl er direkt an das hotel anschließt wenig lärm wahrnehmen können.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Gera

Zentral gelegenes Hotel am Bahnhof in Zentrumsnähe

Posted Nov 17, 2014
Pros: Die Funktionalität des Hotels ist ok. Für Kurzaufenthalte bestens geeignet. Die Möglichkeit der Straßenbahnnutzung durch Hotelgäste ist sehr angenehm.
Cons: Die Rezeption war sehr zurückhaltend im Service. Das Restaurant war nur zur Mittagszeit geöffnet? Der Frühstückscafe war kalt und eine Zumutung!
Location: Direkt neben dem Bahnhof. Taxi sofort erreichbar. Gesamte Innenstadt zu Fuß vom Hotel erreichbar.
Ein Wochenende in Erfurt, mit kulturellen Höhepunkt am Freitag in der Messehalle bei Udo Jürgens, war das Ziel unserer Wünsche. Das Wetter übertraf am Samstag alle Erwartungen in positiver Hinsicht. Erfurt ist, an solchen Tagen besonders, eine Reise Wert.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Thomas

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by ちむfrom Deutschland

よくもわるくもインターシティ

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
エアコンがない。部屋が狭いのはまあインターシティなので仕方がない。交通チケットがもらえるのはやはりありがたい。
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Danielfrom Stockholm

Helt ok

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
Läget är bra om man ska med tåget. Till centrum tar det 15 min till fots. Hotellet är okej, inte mer. Enkelt men rent. Skulle inte spendera en längre tid, men ett par nätter är helt ok.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Houston, TX

Super clean, very convenient location!

Posted Aug 2, 2014
Nice clean room, very close to everything, pleasant staff. Husband didn't like the lack of AC, but the room was super!
3 out of 5
Recommended
by ちむfrom ドイツ

駅近

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
インターシティなので、やはり駅に近いのが魅力。部屋は狭いが。 エアフルトはそこまで大きな街でもないが、駅の前となるとさすがに夜中はすこし騒がしいような気もする。冷房はもちろんないので、窓を開けて寝たためか。 宿泊者はSWEの券がもらえるので、バスや市電はこれで乗ることが出来る。 中心街AngerやDomplatzを結ぶ目抜き通りは市電で 2、3駅。悪くない立地だと思う。
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

City nah.

Posted Jul 19, 2014
Wir waren zur Stadt Besichtigung in Erfurt und konnten vieles zu Fuß vom Hotel aus erreichen. Frühstück war für uns zu teuer, aber da gibt es in der Nähe reichlich Bäcker mit ein großen Angebot. Parkhaus war vorhanden für 13 € für 24 Stunden. Es war rundherum super.
4 out of 5
Recommended
by janfrom wees

Perfekte Lage

Posted Jul 18, 2014 on Hotels.com
Rundum gut, schnelles Einchecken
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by PKfrom Norway

For den tålmodige

Posted Jul 18, 2014 on Hotels.com
Jeg og min bror leide et rom for to på Hotellet for en rimelig penge. Hotellet ligger ytterst i hovedgaten, så det var veldig praktisk å finne frem igjen. Det mer interresante var heller hotellet instilling til mersalg: Hotelfrokosten, som ikke kan skrytes av noe særlig, kom på en sum som tilsvarte 3-4 luncher hos bakeriet over gaten og da ville du vært mer fornøyd. Internettet som du får med rommet er på usle 256kbit. Dette går temmelig tregt og nettet har en uvane til å logge seg ved hver anledning den finner passende. Om du derimot vil ha raskere nett, så kan du betale for det, men selv denne linjen er under standard kvalitet. Noen av medarbeiderne i skranken kan noe engelsk, men ikke forvent deg store kunnskap. En annen ting er når vaskehjelpen kom: 8-9 på morgenen. Vi bodde på hotellet i 4 døgn og sov hver gang damen kom på døren. Dette resulterte i at rommet vårt ble aldri vasket mellom fredag og tirsdag. Om du skal bare være på hotelrommet for overnattinge, så innrømmer jeg at sengene er gode og badet har en såpe som for en gangs skyld har shampo som lukter godt, så da vil jeg anbefale InterCity. Om du har tenkt å være litt på hotellet, så kan alle disse småtingene irritere vettet av deg.