Ratings based on 28 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Merete from Diekirch

Glimrende hotel.

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Fin beliggenhed ved havnen. Hotellet er pænt renoveret. Nydeligt værelse samt badeværelse. Morgenbuffet ok (bortset fra dårlig kaffe, som på de fleste hoteller). Vi ville vælge samme hotel igen, hvis vi skulle tilbage til Tönning.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by John from Sønderbrog

Romantisk værelse i hyggelig by

Posted Mar 30, 2015 on Hotels
Ingen i receptionen ved ankomst men nøglen blev udleveret i den nærliggende café. Værelset (nr. 6) var et rent, pænt og hyggeligt værelse med himmelseng og udsigt til området bag hotellet. Tönning er en rigtig hyggelig by med den gamle havn lige uden for hotellet. Morgenmaden var en lækker og veltillavet buffet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Schöner Altbau direkt am Hafen von Tönning

Posted Feb 26, 2015
Pros: Beim Frühstück gab es frischen Obstsalat.
Das Hotel liegt ruhig direkt am Hafen von Tönning. Der historische Speicher und das Multimar Wattforum sind in unmittelbarer Nähe. Die Zimmer sind sauber und neu eingerichtet.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Susanne

This traveler left a rating score only Posted Dec 7, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bayern

nettes kleines Haus, schönes Zimmer

Posted Oct 25, 2014
Pros: die Dekoration! Sehr gemütlich
Cons: zu weiche Matratzen
Zimmer sehr schön, Matratzen nur leider sehr weich, Frühstück super, Personal nett, Lage direkt am Wasser (Eider), Zimmer im 3. OG ohne Fahrstuhl, eigener Parkplatz hinterm Haus, insgesamt sehr zu empfehlen
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jørn

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by mads nielsen

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Tolles hotel

Posted Sep 30, 2014
Pros: Die Freundlichkeit des Personals der Ausblick auf den Hafen.
Cons: Das Frühstück könnte noch etwas besser sortiert sein
Wir waren nun schon zum dritten Mal im Lexikon in tönnig und waren wieder sehr zufrieden .
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Danmark

"Langenes" - dejlig ferielejlighed

Posted Aug 11, 2014
Pros: Hotellet har en rigtig fin beliggenhed.
Cons: Måske nogle nye billeder, hvor man kan se, hvor lys og dejligt møbleret lejligheden er. Det var en overraskelse til det bedre. Langsom netforbindelse
Location: Fin beliggenhed ved havnen og i gåafstand til den hyggelige by med torvet, kirken og parken, og masser af steder at spise eller bare nyde en is eller
Rigtig dejlig lys og ren ferielejlighed. Gode senge, fine, behagelige møbler, vel udstyret køkken og dejligt badeværelse. "Langenes" var en meget positiv oplevelse og kan absolut anbefales, også til et længere ophold end vores (2 overn.). Også dejlig morgenmad, og der blev hele tiden fyldt op. Dog var æggene noget hårdkogte.. Sødt og venligt personale.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Søren og Gitte from Skanderborg

Dejlig beliggenhed

Posted Jul 6, 2014 on Hotels
Super morgenmad, god betjening. Stejle trapper op til værelser på 2. Sal. Kunne godt bruge en elkedel.