Ratings based on 116 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
94% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by Annfrom Bergen

Strålende hotell til den prisen

Posted Jun 19, 2014 on Hotels.com
Til å være så billig er hotellet kjempebra. Nydelige omgivelser, god frokost. Det eneste som trekker ned er at det er litt langt å gå til sentrum.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Alles gut!

Posted Jun 17, 2014
Pros: Alles!
weiß nicht
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Benediktefrom Senja

God valuta for pengene!

Posted Jun 14, 2014 on Hotels.com
Rommene er romslige, men enkle. Sengene er gode, og renholdet er godt. Badene er helt ok - men å dusje er en sann nytelse, trykket i dusjene er spesielt godt! Frokost og lunsj innholder litt for enhver smak, og er pent anrettet og tilberedet. Hotellet ligger vel en halvtimes gårtur (eller knapt 10 minutter i buss) fra sentrum, og området egner seg svært godt for spaserturer unna trafikk og støy. Enkelt, rent og hyggelig!
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 4, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Frank Halvorsenfrom Tromsø

Skittent på rommet

Posted May 26, 2014 on Hotels.com
Har bodd flere ganger hos dere. Synes det er ryddig og greit, men de to siste gangene jeg har bodd der har det vært støv og lodotter under sengene. Når folk kaster sengteppen på gulvet så bærer det fast og havner i senga. Ikke godt nok renhold der "mange" ikke ser. Ellers er det trivelig å bo hos dere.
4 out of 5
Recommended
by Lill Varvikfrom Målselv

Beliggenhet i fredelige omgivelser

Posted May 25, 2014 on Hotels.com
Setter pris på at det ikke var trafikkstøy overhodet, og at det var god parkering like utenfor hotellet. Helt grei frokost i lyse romslige lokaler, men savna fruktsalat. Gode bussforbindelser. Stort og greit rom. Kunne gjerne vært annen type gulv i dusjen, istedet for ru fliser.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kenneth Nielsen

This traveler left a rating score only Posted May 15, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Janfrom Drenthe (NL)

Prettig gelegen hotel aan het water.

Posted Feb 26, 2014
Pros: Sfeer en ligging en gratis koffie en thee.
Cons: Het restaurant zou ook 's avonds open moeten zijn.
Location: Tromso is een mooie stad met en prachtige omgeving. Cultuur, natuur, wandelen, fietsen, openbaar vervoer (bussen, boten en vliegen) is allemaal prima.
Het hotel ligt net buiten de stad aan het water en de stad is toch goed bereikbaar met de stadsbus (lijn 34). Ook vanaf het vliegveld kom je er na één keer overstappen met de stadsbus gemakkelijk en goedkoop. De kamers zijn ruim en comfortabel en voor Noorse begrippen niet duur. Een kamer met zeezicht (die meestal aan buitenlanders zonder bijbetaling wordt gegeven) geeft 's winters uitzicht op het noorderlicht en 's zomers op de middernachtszon! Het ontbijt is uitstekend. Alleen jammer dat je er niet kunt dineren. De Wifi werkt goed en is gratis en op elk moment van de dag kun je gratis koffie en thee inschenken..
4 out of 5
Recommended
by murloufrom london

Helpful staff

Posted Feb 24, 2014 on Hotels.com
gave us an early breakfast so that we could catch our early flight