Ratings based on 166 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
95% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Dannmark

All closed

Posted Feb 3, 2015
Pros: It was fine.
Cons: Let the hotel quests enter the gym with their keys also during evening time.
Location: Near by there is nothing to see or do. You have to go by taxi to down town. At least some kind of booklet would be appropriate to give quests when arr
I had a late arrival (around 9 pm) and by then the gym was closed, there was not food available. Hotel is not in the centre, so I would had need a taxi to take me to down town. And what most important, I missed the hand ball match as in the hotel was not satellite tv.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom rauma

nice hotel,sad that we need pay extra for 3th bed

Posted Jan 19, 2015
Pros: hyvä
Cons: free coffee eveningtime
Location: good
nice swimming hall, specially the outside bad.sad that need to wait long time for the black hole and other attractions.good that can pay with chip in hesburger,
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Savo

Perhematka

Posted Nov 15, 2014
Pros: Rauhallinen,vaikka paljon ihmisiä Altaita hyvin,ei ollut ahdasta,vaikka uimassa oli paljon myös lapsiperheitä
Erittäin hyvä lapsiperheille.Paljon leikkipaikkoja ja ruolailu mahdollisuuksia.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mikkofrom PKS

Caribia yö

Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
Kaikki olisi ollut hyvin mutta kesken majoittumisen huoneeseeni oli tuotu kaksi sänkyä jolloin koin asuvani varastossa. Ei hyvä.
4 out of 5
Recommended
by miesfrom Pohjois-Suomesta

Kompakti huoneratkaisu kolmelle aikuiselle

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Loma Caribiassa oli oikein onnistunut. Huone oli oikein sopiva kolmelle aikuiselle. Kylpylä ja aamiainen olivat huippuluokkaa. Palvelukin oli hyvää ja ystävällistä, joskin saapuessamme 7 ja puolen tunnin ajomatkan jälkeen seisoimme jonossa puoli tuntia, mikä johtui siitä, että tiskillä oli vain yksi asiakaspalvelija. Toivoisin joustavuutta siinä, että ruuhka-aikoina olisi varalla toinenkin vastaanottovirkailija. Jonossa edessämme oli vain kaksi asiakasta, mutta se kesti ja kesti. Meidän jäljessä oli ainakin neljä, joten ne viimeiset odottivat tosi kauan.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom eteläkarjalasta

Keskeinen sijainti

Posted Oct 26, 2014
Pros: Hyvä aamupala
Cons: Syysloma viikko ilmeisesti. Meitä oli kaksi naista. Vois olla tarjolla jotain muutakin kun pelkkiä hoitoja...
Location: Sopiva kävely matka. Kävimme mm. Turun tuomiokirkossa sekä linnassa.
Peruskylpylä. Ei niin hyvä eikä huono....Ajaa asiansa.
4 out of 5
Recommended
for Spa
by A verified traveler

Hyvin tilaa spa'ssa

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Olimme syysloman (vk43) alun kylpylässä. Ajankohta oli mukava kun väkeä ei ollut mitenkään liikaa. Kylpylän puolella oli hyvin tilaa olla ja nautti kolmen lapsen kanssa. Hieman harmitti se, että kun varaa huoneen kolmelle lapselle ja aikuiselle, niin odottaa hieman väljempää/suurempaa huonetta. Samoin se kun käydään uimassa aamuin illoin, ei huoneessa ole mitään paikkaa, missä saisi kylpytakit ja pyyhkeet kuiviksi. Muuten vastaanotossa loistava palvelu, mukava tulla sisään. Aamiaisella valitettavasti ynseämmät henkilöt ja tyhjiä astioita, epäsiistiäkin vaikkei ollut ruuhkaa
3 out of 5
Recommended
for Spa
by makkefrom Vantaa

Ihan ookoo

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Yleisilmeeltään kulahtanut hotelli. Paikoitellen tunkkainen haju, vanhan näköiset ja kuluneet rakennusmateriaalit. Myös kylpylä olisi jo remontin tarpeessa. Captain Hook allasbaari ei ole auki kuin perjantaisin ja lauantaisin ja muutenkin kaikki palvelut menivät kiinni aikaisin. (olisi pitänyt tietysti selvittää jo ennen matkaa). Ainoastaan hese palveli kylpylän puolella ja olutta sai jonottaa 15min kirkuvien, toisiaan läpsivien ja tönivien lapsien keskellä. Kylpemisen jälkeen oli vuorossa illallinen, jota ei tosin nautittu hotellin ravintolassa. Hinnat olivat korkeat siihen nähden että ravintola sijaitsi kellarikerroksessa hesen vieressä, eikä toisaalta olisi ollut aikaakaan paljoa koska sulkeminen painoi jo päälle.. Täytyi siis lähteä keskustaan syömään. Kokonaisuutena hintaansa nähden ihan ok, mutta suunnattu enimmäkseen lapsiperheille.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Harrifrom Helsinki

syysloma Caribiassa 2014

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Kylpylästä ei löydy kuin kaksi allassyvyyttä, 35cm vauva-altaassa tai 130 cm muissa altaissa joista kumpikaan syvyys ei sovi nuorimmaiselle ( 6v ) joka tarvitsisi noin metrin verran vettä, joka kyllä löytyy vaikka mistä uimahallista. Hirveästi porukkaa ajoittain ( koululaisten syyslomat ) välillä altaissa saattoi vain seistä paikallaan kuin sillit suolassa. Huone oli ahdas neljälle ja reissun kruunasi olematon oheis-/iltaohjelma tai siis sen puute. Ei kyllä tee mieli enää yöpyä kyseisessä majoitusliikkeessä, vettä on muuallakin.