Ratings based on 256 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Aarno

This traveler left a rating score only Posted Nov 21, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jarmofrom HKI

TASO LASKENUT

Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
Huoneet puolta pienempiä kuin ennen laivassa. Tarjoilija unohti tuoda ruokajuopman.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Ville

This traveler left a rating score only Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Tarmofrom Tampere

Ohjelmaa lisää.

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Hotelli täynnä mutta palvelu toimi hienosti. Iltaohjelmaa/esiintyjiä ei ollut yhtä trubaduuria luukunottamatta.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Pekkafrom Asikkala

Syysloma

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Syysloma tyttären tyttären kanssa. Kaikki sujui hienosti. Kiitos!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Leila Karhulafrom Mynämäki

Hieno synttäriloma !

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Kaikki muu oli tosi hyvää paitsi buffet ei vastaa tasoa !Jälkiruuat melkein loppu ja lämpimät ruuat viileitä ja taso vaatimaton !Henkilökunta ok mutta liian kiireisiä,hovimestari ei ollut ovella saapuessamme .Kukat puuttui pöydästä vaikka oli etukäteen tilattu ,toimitettiin pyynnöstä.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Danmark

Fremragende hotel, men.....

Posted Sep 30, 2014
Pros: Facilteterne - flere swimming pools, saunaer og spa muligheder - er fremragende og naturen i al sin vælde lige rundt om hjørnet.
Cons: Ja, det giver ingen mening for et førende hotel kun at have finsk sprogede TV programmer, eller kun at have 1 computer i lounge-område, tilmed defekt.
Location: På alle sider omgivet af fantastisk natur og med den meget interessante Naantali by i gå afstand langs vandet.
Naantali Hotel og Spa er fremragende. Det har alle tænkelige faciliteter, man forbinder med et moderne spa-hotel, og er placeret midt i det hele: tæt ved strand og fantastisk natur. Ligeledes er værelser, restauranter og personale af høj kvalitet. Men der er et..men: Vi opholdt os på hotellet i 5 døgn og havde mange gode oplevelser. Dog var der et par uforståelige forhold, som trækker ned i vores bedømmelse. Den enlige computer, som hotellet havde stillet frem i lounge-området var ude af drift, og selv om man sagde, at man netop havde indkøbt en ny, så viste den sig ikke under vort ophold. Fjernsynet på værelset viste udelukkende finsk sprogede programmer, så vi kunne slet ikke orientere os om, hvad der skete ude i den store verden. Hverken CNN, BBC World, eller CNBC fungerede. Igen var dette under udbedring, men skete altså ikke mens vi var gæster. Disse mangler er jo ikke "Rocket Science" at få udbedret. Så konklusionen er, at det er et fremragende hotel, men rutinen bør måske lige have et eftersyn.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by kalle vakaslahtifrom muurame

hyvä paikka

Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com
Kuluneisuus näkyy tietyissä paikoissa
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

The place to be in Western Finland

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
A great stay in this hotel - close to Moominworld (walking distance along the water) and driving distance to Turku. Would stay here again and it was a very relaxing stay!