Ratings based on 25 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
96% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.0 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom danmark

dejlig kro tæt på motorvej

Posted Mar 24, 2015
Pros: lå nemt til alting
fredeligt og hyggeligt, personalet var søde og hjælpsomme
2 out of 5
by A verified travelerfrom Grenaa

Tylstrup Kro i frit (for-) fald?

Posted Mar 16, 2015
Pros: Hurtig respons da vi bestilte, og at det lå tæt ved vor aktivitetsområde, Hammer Bakker.
Cons: Ja da.
Virkede misligholdt udefra, men vi skulle jo kun have en enkelt overnatning. Nær snublet over flise (som vippede 4-5 cm op) udenfor vort værelse 32. Kunne ikke se den i mørket, da udendørslampen ikke virkede). TV viste kun Animal Planet (og kun på uklar sneskærm, selvom der på TV var klæbet en liste med 6 faste kanaler. Tjeneren kunne ikke hjælpe os: "Det har været galt lige siden de ændrede på kanalprogrammet, beklager". Vi havde bestilt Wienerschnitzel til aften, så kunne vi da glæde os til den. Desværre var den så tør og hårdt stegt, at vi hurtigt måtte opgive at tygge os igennem. Vi afslog (nok lidt dumt) den meget venlige tjeners tilbud om en ny schnitzel. Vi klarede os med det velsmagende tilbehør og en usædvanlig god rødvin (anbefalet af tjeneren). At vandhanen ved kummen på badeværelset var utæt og løb bagud (med våde fødder til følge), og at eneste stikkontakt til hårtørreren kun virkede når man vippede med nabokontakten, det er småting. I øvrigt var sengene gode og morgenbordet upåklageligt med stort udvalg og lækkert brød.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Højby, Sjælland

Fint til en overnatning på farten

Posted Feb 1, 2015
Pros: Hyggelig betjening
Cons: Renover værelserne
Location: ikke langt fra Aalborg
Fin velkomst, dejlig hyggelig kro med fin restaurant, fik en dejlig wienersnitsel, og der var rigeligt mad, min kone og jeg havde taget et dobbelt værelse, og fik som sagt winer og en flaske vin til, og dejlig morgenmad værelser er ikke de nyeste jeg har set, men ok
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Andreas

This traveler left a rating score only Posted Jan 22, 2015 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hans Henryfrom Viborg

Tylstrup

Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
Hyggeligt personale, men meget slidt værelse
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Betinafrom Middelfart

Posted Dec 14, 2014 on Hotels.com
Venligt personale - afslappende og rolige omgivelser ...... Nedslidte værelser - men en dejlig seng ...
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 8, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jensfrom Hornbæk

Kort ophold på firma rejse

Posted Nov 5, 2014 on Hotels.com
Super flink personale, som har tid til at snakke og fortælle om området
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Ländliche Gegend. Unterkunft vorr. Monteure.

Posted Nov 5, 2014
Pros: Die Küche. Preis - Leistungsverhältnis ist für Dänemark ok.
Cons: Wird wie schon erwähnt hauptsächlich von Montagearbeitern u. Geschäftsreisende genutzt.
Location: Ländliche Gegend. Ca. 25 Minuten nördlich von Aalborg. Ort selber ist nichts aufregendes. Für Fahrradtouristen sicher in Ordnung.
Original Hotel historisch und gemütlich. Sehr gute Küche. Service im Hotel freundlich und zuverlässig. Ist mehr als Kombination von Hotel uns Motel zu sehen. Für Leute mit wenig anspruch ist es o.k.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mikaelfrom Kværndrup - Fyn

Fint ophold

Posted Nov 3, 2014 on Hotels.com
Var til messe i Aalborg og Tylstrup kro gav os det perfekte udgangspunkt for messedeltagelsen. Rolige omgivelser hvor bilerne kan holde i fred, rene værelser, god mad og til rimelige penge. Samtidig høflig og god betjening af personalet. Vi kommer igen næste gang vi har brug for overnatning i forretningsmæssig sammenhæng.