Ratings based on 607 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Skåne

Prisvärt hotell nära centrum

Posted Jan 27, 2015
Pros: Närheten till centrum och busscentralen Vasaplan vilket gjorde det lätt att ta sig inom Umeå
Tyvärr meddelade hotellet inte att restaurangen var stängd under perioden vi vistades där. Efter två dagar frågade vi själva och fick besked att de öppnade efter helgen. I övrigt var hotellet helt ok.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Brighton UK

Nice hotel

Posted Dec 28, 2014
The hotel was central and good position for town Center shopping and also very close for bus and rail stations The room was a bit on the small side though comfortable and quiet even though we were next to the main road The bed was to soft for my liking Breakfast was excellent with good choice and variety of healthy food Good overall value for money would probably stay again
3 out of 5
by A verified travelerfrom Örnsköldsvik

Centralt hotell med dålig info

Posted Dec 23, 2014
Pros: Läget.
Cons: Information till gästerna. Smutsigt sängöverdrag
När vi kom ner på lördagkväll för att äta så upptäckte vi att restaurangen var stängd trots att en skylt fanns med uppgift om att restaurangen skulle vara öppen 17 - 24. Det innebar att vi fick leta reda på en annan restaurang där vi inte bokat bord utan fick sitta illa till och äta.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra centralt hotell.

Posted Dec 21, 2014
Mycket bra hotell, fint rum och bra frukost. Enda dåliga var belysningen i rummet, blev konstiga skuggor i alla speglar så var omöjligt att sminka sig.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Örnsköldsvik

centralt beläget

Posted Dec 4, 2014
Pros: centralt läge
Cons: se ovan ang. upplevelsen
Location: Centralt. Nära till shopping, restauranger, bio, teater.
Det känns både märkligt och fel att tvättstället är i hallen och inte i badrummet! Dålig belysning gör det svårt med rakning och sminkning. Otrevligt med plexiglas till tvättställ/skrivbordsskiva. När man duschar rinner vattnet långt utanför kabinen. Sängarna är alldeles för mjuka. Många småfel, som t.ex. lösa mosaikplattor, trasiga elkontakter, vilket ger intrycket av dåligt underhåll/passivt ledarskap. Vi saknade en så enkel sak som ett skohorn.. Frukosten blev även den en besvikelse. Vi saknade mycket, bl.a. tevatten!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Novemberhelg

Posted Nov 24, 2014
Cons: Frukosten inte dålig men litet urval. Ingen sill och inga citronskivor till te. Varmt fanns bacon och äggröra men ingen tomat, bönor, prinskorv.
Centralt och bra hotell med lugnt läge. Centralt och bra hotell med lugnt läge. Centralt och bra hotell med lugnt läge. Centralt och bra hotell med lugnt läge.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom brugge

mooie design

Posted Nov 16, 2014
Pros: schitterend ontbijt, heel vriendelijke crew....
Location: mooie winkelstad, enkele musea en veel natuur
kamers iets te klein, vooral douche wc en veel te warm ( ondanks de vrieskou buiten)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Schönes Hotel in der Innenstadt

Posted Nov 10, 2014
Pros: Die Freundlichkeit des Personals.
Cons: Die Anzahl der Mitarbeiter beim Frühstück. Tische werden nicht rechtzeitig abgeräumt und beim Essen geht immer mal wieder Sachen aus.
Das Hotelpersonal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Lediglich beim Frühstücksbuffet ist es sehr voll und der Service unzureichend. Die Tische werden nicht rechtzeitig abgeräumt und am Buffet fehlt immer mal wieder etwas. Manchmal gibt es keine Teller mehr. Das angegliederte Fitnessstudio ist absolut om und ausreichend. Insgesamt ein zufriedenstellendes Hotel.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Mycket trevligt

Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
Det enda jag saknade var stora koppar att dricka te i till frukosten. Kaffekoppar duger inte till te.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Per

This traveler left a rating score only Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com