Ratings based on 168 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
87% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Henricfrom Stockholm

Mysigt hotel nära till allt =)

Posted Dec 30, 2014 on Hotels.com
Det var ett fint hotel men nackdelen som jag ger är duschen som var lite för trångt men de funkade, så jag kommer boka där fler gånger när jag ska till uppsala och ska sova över där. Nära till allt i centrum och behöver inte gå så långt för att komma till butikerna.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Martinfrom Stockholm

Slitet och kallt

Posted Dec 29, 2014 on Hotels.com
Ganska slitet och gammalt hotell. Förskräckligt kallt på rummet. Vi hade "deluxe"rum. För att uttrycka sig milt: Hotellt och jag har väldigt olika uppfattning om vad ordet "deluxe" innebär.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Bengtfrom Täfteå

Ett rum för en natt

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Helt okej Bra beläget i staden, nära allt Duschutrymme var i minsta laget på toan, men bättre än inget.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Linda

This traveler left a rating score only Posted Dec 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Pekkafrom Tullinge

Trevligt hotell med bra frukost.

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Mycket trevligt besök på hotel Linné. 2a gången vi är där. Bra med platser vid frukosten. Ni skulle dock kunna utöka "varmrättsdelen" av frukosten med korvar, grillad tomat & champinjon samt stekta ägg. Kan även rekommendera ett besök på Zoul Spa som ordnar med fiskpedikyr.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Lindafrom Västra götaland

Bekvämt

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Det var ett mysigt hotell med närhet till det mesta. Frukostbuffén var fantastisk! Ett vanligt dubbelrum funkade för en liten familj.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Berno

This traveler left a rating score only Posted Dec 3, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Susannfrom Stockholm

Bra hotell nära city

Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
Fint hotell med lagom stora rum, badrummet med dusch var dock litet o enkelt. Bra hotellfrukost förutom Juiceen som var rena saftbomben!
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 27, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ingela

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com