Ratings based on 39 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
92% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Top ervaring!

Posted Jan 12, 2015
Pros: De gouden kamer!
Cons: Alles op de gouden kamer was goud, behalve de muur op de wc, gooi daar nog even een likje verf over! :)
Location: Je loopt zo het centrum in! Ideaal
Ontzettend vriendelijk personeel! Mooie kamer, super lekker ontbijtje, niks te klagen!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super Romantic !

Posted Dec 29, 2014
The red room is a very cosy and special room with a lovely arrabic style and nice atmosphere! The breakfast was really good with fresh mint tea also the staff was friendly, a recommendation !
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom dordrecht

Leuk bijzonder hotel

Posted Dec 24, 2014
Wij hadden de bruine kamer. Deze zag er goed uit. Parkeren moest gewoon betaald in de omgeving. Ontbijt zag er leuk uit. Was wel simpel. Verder prima tijd gehad. Leuke ervaring.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Für den Prei absolut ok

Posted Nov 28, 2014
Waren voll zufrieden .Zimmer sind sehr schön ! 10-15 min ins Zentrum. Bus fährt aber direkt gegenüber .Das Restaurant scheint ziemlich angesagt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Thomasfrom Jena

ich sehe grün...

Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
Das alte Badehaus von Utrecht wurde zum Hotel/Restaurant Badhu. Direkt an der Bushaltestelle gelegen aben wir das Hotel leicht gefunden. Die Zimmer sind farblich, nach jeweils einer Farbe, gestaltet. Wir hatte das grüne Zimmer und es war Grün. Alles war grün: die Wände, der Boden, die Badewanne, das Bett, das Licht einfach alles. Ungewohnt aber trotzdem irgendwie toll. Das Frühstück hat sich dem Orientalischen Restaurant angelehnt und war gut. Die freundlichen Mitarbeiter runden das Ganze ab. Wer also mal in ein ungewöhnliches Hotel möchte, der sollte das Badhu buchen. Ach ja zu Fuss braucht man ca. 15-20 Min bis zum Utrechter Dom.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Roosendaal

Mysterieus gezellig en goed hotel !

Posted Oct 28, 2014
Cons: De douche in de paarse kamer is heerlijk maar je moet daarna wel dweilen! en ik mis nog een plankje bij de spiegel.
Location: loopafstand van het centrum
Een leuk hotel met gekleurde kamers met een heerlijk ontbijt ! goede loopafstand van het centrum . restaurant bij het hotel waar je allerlei hapjes kunt eten ...gezellige ambiance . Je waant je in duizend en een nacht sfeer. Dat geeft je het gevoel in het buitenland te zijn ... Er zijn wel een paar verbeterpuntjes in onze purple room betreffende de doucheruimte. je moet dweilen na het douche anders loopt het de kamer in en ik mis een plankje bij de spiegel.. Ik zou het zeker aanraden als je lekker met zn tweetjes de stad Utrecht bezoekt.....
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by GSfrom Zwolle

Verassend

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Wij hebben een prima verblijf gehad in de gouden kamer. Sfeervol hotel met bijzondere inrichting in oosterse stijl. Vriendelijk en gastvrij personeel. Overdag lekker in de mooie gezellige binnenstad geweest en s'avonds nog even lekker in de lounchebar van Badhu verbleven. Klein minpuntje is dat het warm is op de kamers.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sabinefrom Augsburg

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Traumhotel für Leute die mal was anderes sehen wollen. Wir waren jetzt zum vierten Mal da und immer ein anderes Zimmer, alle toll !!!!! unbedingt im hauseigenen Restaurant essen, sensationale Küche, super freundliches Personal.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Zeer warme kamer en klein

Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
Absoluut niet aan te bevelen