Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
88% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from senigallia

vacanza in olanda

Posted Apr 15, 2015
Pros: camera molto spaziosa
Cons: la porta faceva fatica ad aprirsi
Location: posizione centrale poche attrazioni in zona
camera accogliente unico neo non disponibile la colazione
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Tilburg

Het schoonste hotel waar ik ooit heb verbleven

Posted Mar 8, 2015
Pros: erg schoon
Cons: meubilair is niet op elkaar afgestemd maar dat is niet erg.
Location: Zeist is leuk om te winkelen, is centraal gelegen. Je bent zo in de natuur of in Utrecht of Amersfoort.
We verbleven voor een nachtje in kamer 303. Een kamer met keukentje, eigen douche en wc, riant tweepersoons bed, flatscreen, eettafeltje, salontafel en lederen bankstel. Een rustig prettig hotel met een vriendelijke uitbater. Prive parking wat in Zeist prettig is. Een absolute aanrader!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by DELRIEU from Vichy

Agréable Séjour

Posted Jan 4, 2015 on Hotels
appartement spacieux et propre dans un quartier agréable à proximité des commerces (seul petit hic frigo qui ne fonctionnait pas) agréable séjour
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

goed verblijf

Posted Dec 22, 2014 on Hotels
Jammer dat ze niet van te voren hebben verteld dat ze eigen parkeerplaatsen hebben
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 1, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Adriaan from Middelburg

Low budget hotel in dorpscentrum

Posted Apr 10, 2014
Pros: Charmante receptioniste, behulpzame staf. Rustige kamer.
Location: niet van toepassing
Gezien de prijs-kwaliteitverhouding is het hotel ok. Wie hogere eisen stelt moet ook meer willen uitgeven aan het hotel. Kortom het is een keuze,.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Jan 6, 2014 on Hotels
Très agréable séjour hôtel très sympathique
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Prima hotel/appartement voor fatsoenlijke prijs

Posted Oct 11, 2013
Pros: Hotel niet voor het leuke gekozen, maar voor de praktische ligging tov de UvU
Cons: Ontbijtmogelijkheid ontbrak
Location: Uitstekende centrale ligging in het land
Ook na late aankomst nog prima ontvangen. Prima appartement zeer ruimen compleet
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Anita from Kristiansand

Stort rom

Posted Aug 13, 2013 on Hotels
Sentralt beliggende i en landsby noen mil utenfor Amsterdam. Hotellet var litt gammelt og slitt, men et stort rom med 3 senger. Sofa og spisebord. Stille og rolig. Internett fungerte utmerket. Da vi kom i kveldinga var døra låst og jeg ble litt oppgitt. Men det stod et telefonnummer på døra og da jeg ringte det, kom det en hyggelig mann i løpet av et minutt. Frokosten enkel og god. Det ble laget pannekaker eller eggerøre/bacon etter ønske. Alt i alt et greit og rimelig hotell for en overnatting.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Århus

Posted May 27, 2013 on Hotels
Dejligt med både kaffe, the og kakao på værelset