Ratings based on 106 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by Michael Andersenfrom Kolding

god belligenhed

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
pænt hotel senge ok men malerpletter på gulvtæppe og for lidt sæbe til at bade sig med. Et sko horn mangler også. god parkerings kælder. flinke personale
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bad Oeynhausen

Gutes Hotel im Zentrum

Posted Sep 13, 2014
Pros: Ein sehr freundlicher Service.
Location: Das Hotel liegt gegenüber dem Bahnhof von Kolding. Die Innenstadt beginnt eine Straße weiter vom Hotel.
Sehr angenehmes Hotel mit gutem Service und reichhaltigem Frühstück. Parken kann man gegen Gebühr in der Tiefgarage unter dem Hotel. Sehr empfehlenswert.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ole Andersen

This traveler left a rating score only Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders Stougaard

This traveler left a rating score only Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Keurig net hotel met goede keuken

Posted Aug 30, 2014
Keurig net hotel met goede keuken. De ramen kunnen open de douche was schoon. Wifi werkt en het bed was ok.
3 out of 5
Recommended
by Frodefrom Bra

Komfortable senger

Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
Bra service fra restauranten, mye støy frahotellets utside.
4 out of 5
Recommended
by Camilla

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Andersfrom København

I orden - men kedelige værelser

Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
I princippet et udemærket hotel. Men det ligger i en ny bygning på et fedt sted og kunne have været så meget mere. Jeg var negativt overrasket over værelsets indretning: Uindbydende møbler, nøgne vægge og absolut ingen wow-effekt.
2 out of 5
Recommended
by Hellefrom Silkeborg

Ikke anbefalelsesværdigt...

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Havde booket 3 seperate ophold på dette hotel for en kollega. Han meldte tilbage efter det første ophold, at jeg gerne måtte annullere de 2 andre, da han ikke ønskede at bo på First Hotel Kolding fremadrettet. Første gang blev ham budt et beskidt værelse. Da han bad om et nyt værelse fik han det, men her virkede fjernbetjeningen til TV'et ikke. Derudover virkede alt slidt og nusset. Derfor IKKE anbefalelsesværdigt.
4 out of 5
Recommended
by Annefrom Norge

Fint hotel med bra service

Posted Aug 5, 2014 on Hotels.com
First hotel i Kolding er et ren, pent, og fresht hotell med god service. Kan anbefales!