Ratings based on 78 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
99% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jan Terjefrom Stavanger

Godt fornøyd med oppholdet

Posted Nov 28, 2014 on Hotels.com
Tilbragte en natt. Kom litt sent, men fikk en meget god velkomst. Rommet var stort og rolig med Internett. Frokosten var klar til 0700 og var helt ok.
4 out of 5
Recommended
by John

This traveler left a rating score only Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Thorbjørnfrom Tårnby

fjong

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
glimrende, skulle kun bruge hotellet som overnatning i nogle timer.
3 out of 5
Recommended
by börje och pia

enkelt men okey

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
enkelt hotell men rent .frukosten innehöll inte mycket att välja på men funkade. bra och gratis parkering
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

mycket bra

Posted Aug 3, 2014 on Hotels.com
kanonbra
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
Helt OK. Hvis man bare skal havde et sted at sove.
4 out of 5
Recommended
for Golf
by Katefrom København

Perfekt til en hurtig overnatning - ikke et hotel

Posted May 26, 2014 on Hotels.com
Ligger tæt på motorvej, så har du brug for en hurtig overnatning og ikke forlanger normal hotel service er det et fint sted. Har overnattet her to gange og er meget tilfreds. Der er et stykke til midtbyen, hvis det er det du ønsker.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Utmärkt övernattningshotell

Posted May 11, 2014
Pros: Enkelt och smidigt. Bra övernattning inför vidare transport
Location: En avstickare från motorvägen inför fortsatt resande.
Ett utmärkt övernattningshotell. Bra rum och frukost. Trevlig personal.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Paul Nfrom Virum

Rigtig godt

Posted May 11, 2014 on Hotels.com
Værelserne er fuldt på højde ift. indretning, møblement, tv osv. ift. hotellerne. Det samme gælder toilet og bad. Man henter sin nøgle i hallen og går de 20 meter over på et annex hvor værelserne befinder sig, som virker nye. Skal man blot have et sted at overnatte, så er det meget anbefalingsværdigt.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Apr 28, 2014 on Hotels.com
Jeg måtte betale for oppholdet. I ettertid kan det se ut som dere også har trukket meg for oppholdet.