Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Johan

gratis parkeren?

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Het hotel is een keurig hotel, met schone kamers. Wel een beetje gehorig. Het gratis parkeren dat wij hadden was niet helemaal doorgekomen bij de receptie. Bij aankomst werd er melding gemaakt van het feit dat ze daar 4 euro voor in rekening brengen, en "s morgens bij het uitchecken weer.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Wittefrom Hotel marktzicht Harderwijk.

Prima voor 1 nachtje

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Prima voor 1 nachtje. We zaten 3 hoog achter, met uitzicht op een muur door het dakraam. Bubbelbad deed het niet, douchekop was lam. Lekkere bedden, heerlijk geslapen. Mooie plek in het centrum, lekker ontbijt in het restaurant ernaast. Het zou handig zijn als je op je reservering ziet waar de parkeergarage is.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

basic hotel in centrum Harderwijk

Posted Sep 15, 2014
Pros: locatie in het centrum, afgesloten parkeergarage op loopafstand.
Cons: route/ligging garage beschrijven.
Location: locatie in centrum, plein met terasjes
basic kamer, gehorig, redelijk krap bemeten maar ruim voldoende voor een overnachting. prima ontbijt.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Andrefrom Hoensbroek

leuk en knus hotel met vriendelijke en service

Posted Sep 1, 2014 on Hotels.com
kamer was iets aan de kleien kant meer voor 2 personen en 1 overnachting goed te doen personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam restaurant is erg lekker eten
4 out of 5
Recommended
by T.Owelfrom Valkenburg

Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
Prima Hotel voor deze prijs
5 out of 5
Recommended
by Marlenefrom Tilburg

Fijn Hotel met geweldig restaurant

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
2e keer dat we hier gelogeerd hebben, prive parking is super om erbij te hebben, in het restaurant waar het ontbijt buffet ook is kun je geweldig lekker eten. Leuke terrassen voor de deur, heel gezellig!
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Prettig verblijf

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Zeer vriendelijk personeel!! Schoon en netjes!!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Saskiafrom Den Haag

Perfecte locatie voor 1 overnachting

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
Prima, lekker ontbijt maar harde bedden.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Stahnke

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 15, 2014 on Hotels.com