Ratings based on 6 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.7 Room comfort
4.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Walidfrom Egypt

Excellent boutique hotel

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
The hotel is located in the best location in Verona overlooking Piazza Bra. You can walk to the arena and the historic center. The breakfast they serve is amazing and the staff is super friendly.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Mrs Lindfrom Norway

Dyrt hotell med dårlig service

Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
Vi hadde bestilt til en familie på 5, der vi hadde anmerket at yngste barnet er 13 år. Vi fikk bekreftelse på dette både på norsk og italiensk. Det stod også i bestillingen at det skulle være 2 dobbelsenger og 1 divan. Da vi ankom hevdet de at vi hadde bestilt til 1 baby, og de hadde satt inn 1 babyseng. Vi ble avkrevd ekstra betaling i tillegg til den prisen vi hadde fått opplyst. Våre 3 barn delte da en dobbeltseng, noe som ble for varmt og trangt. Vi hadde også rettet forespørsel om de kunne tilby glutenfritt brød da vi bestilte nesten et halvt år i forveien, og dette fikk vi bekreftet da vi ringte 3 dager før ankomst. Da vi nevnte dette ved innsjekking sa de derimot at de ikke kunne tilby dette likevel, "fordi det var så vanskelig når det bare er 1 gjest pr måned som spør etter dette"!! Seinere under vårt opphold fant vi ut at 2 butikker vis a vis hotellet (et apotek og et supermarked) hadde et stort utvalg av glutenfrie produkter som hotellet kunne ha skaffet med å spasere i 2 minutter. Vi kunne også ha spasert dit selv om hotellet hadde opplyst oss om det! Rommet var rent, og sengene var veldig komfortable. Når vi dusjet fløt det vann utover hele badegulvet. Inngangen til rommet er på baksiden av en restaurant, og det er litt kronglete å komme seg fram. Selve rommet er svært pent og luksuriøst, men med såpass dårlig service syns vi ikke den høye prisen kan forsvares.
4 out of 5
Recommended
by walterfrom Argentina

Posted Feb 10, 2014 on Hotels.com
Internet no funcionaba. El ingreso del hotel por un Bar no es lo mas aconsejable sobre todo si llegas en auto y con lluvia como nos paso. No habia donde estacionar y mover equipaje en esas condiciones solo con ayuda de una moza fue muy dificil. Habia que pasar por escaleras hasta llegar al elevador. Tienen que solucionar el ingreso de los pasajeros, ademas de disponer de algun mozo para la ayuda.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Einarfrom Sandvika

Mini"hotell" med topp beliggenhet ! Anbefales !

Posted Aug 17, 2013 on Hotels.com
Har man muligheten skal man forsøke dette konseptet for ett opphold i Verona. Det er strengt tatt ikke ett hotell, men en restaurant med ett tilknyttet hus (over restauranten) med hotellrom i. Resepsjonen er restauranten og rommet var ikke klart når vi kom, men det ble ordnet opp i. Man får nøkkel som også brukes til hoveddøren til hotellet så det finnes ingen tradisjonell resepsjon. Frokost (veldig bra!) serveres i restauranten!
5 out of 5
Recommended
by Claes

Fantastiskt!

Posted May 24, 2013 on Hotels.com
Boende i lgh mitt i Verona. En restaurang som köpt 4 lgh och renoverat i samma hus. Checkar in på restaurangen och bor fantastiskt bra för liten peng. Många perks som fri espresso på rummet och gratis minibar som faktiskt innehåller en del. Väldigt nöjda och fick fantastisk service. Mkt bra trots det udda upplägget. Rekommenderar varmt.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by kazuofrom Tokyo

満点☆

Posted Jan 26, 2012
Location: 最高
ロケーションも良いし部屋も清潔で完璧でした。 又、夏季のヴェローナの野外オペラも目の前ですので次回からも宿泊したいです。