Ratings based on 29 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
90% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

God service og greit rom:/)

Posted Nov 30, 2014 on Hotels.com
Greit opphold sto til forventningene .
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
Vi fikk ikke rommet som vi hadde bestilt gjennom hotels.com. Hadde bestilt rom med terasse, men 'noe' hadde gått galt med bestillingen.. :-(
4 out of 5
Recommended
for Families
by Monicafrom Rygge

Maritim fjordhotell. Flekkefjord

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Vi har hatt et supert opphold. Fint rom med gode senger. Frokosten var super. hyggelig betjening. God service
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 10, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Pål Alværfrom Palmekysten

Sentrumsnært

Posted May 23, 2014 on Hotels.com
Var på jobb på Øister sykehus og det er alltid greit å komme tilbake til Maritim. Frokosten er blitt bedre, så det setter en pris på.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Ivar Ramstad

Hjelpsom og grei betjening.

Posted Mar 17, 2014 on Hotels.com
Hotellet svarte til mine forventninger. Jeg hadde et greit opphold der, og vil nok sannsynligvis velge samme hotell neste gang jeg er på de kanter..
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Mar 1, 2014 on Hotels.com
lyd til tven virker ikke riktig.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bedre enn førsteinntrykket

Posted Feb 17, 2014
Førsteinntrykket, dvs inngangspartiet med resepsjonen gir inntrykk av ett eldre noe slitt og "utgått på dato" hotell. Deretter blir inntrykket endret med en hyggelig velkomst av damen i resepsjonen. Rommene er helt ok og utstyrt med det nødvendigste. Enkel frokost med det mest nødvendige. Igjen veldig hyggelig service med kaffeservering i baren etter frokost. Alt i alt vel god valuta for pengene
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Olaf Langeland

This traveler left a rating score only Posted Feb 12, 2014 on Hotels.com