Ratings based on 843 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Hokksund

Posted May 11, 2015
Meget bra, og utrolig god service fra av resepsjonisten som lånte bort sin private paraply.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 16, 2015
Flott beligenhet. Noe bråk om natten fra bargjester.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Inger Heftefrom tønsberg

slitt, men nydelig foaje, myw fin kunst på veggene

Posted Feb 24, 2015 on Hotels.com
Ingen mappe/opplysninger om hotellet på rommet. Bråk fra ventilasjonsanlegget. Sentralt, men MÅ pusses opp.
Comment from Hotel Management
May 2, 2015 by Patrick Adolfsen, Hotel Management
Kjære Inger, Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er enige i at vi har en flott hotellobby med mye fin og ærverdig kunst på veggene. Vi har gjort litt renovering i det siste, og vi venter på en større renovering. Jeg håper vi kan få gleden av å ønske velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Patrick Adolfsen Sales Manager
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Stein Arve

This traveler left a rating score only Posted Feb 23, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by BONGINfrom korean

So nice sight seeing

Posted Feb 12, 2015 on Hotels.com
전망이 너무 너무 좋아요
Comment from Hotel Management
Apr 18, 2015 by Patrick Adolfsen, Hotel Management
Dear Bongkin, Thank you so much for your nice review after your stay with us. Kristiansand is a nice city, and I'm glad you enjoyed the sighseeing in our city. I look forward to welcome you back to us again, if you decide to visit Kristiansand in the future. Kind Regards Patrick Adolfsen Sales Manager
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Håndball cup

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Veldig fornøyd, yppelig beliggenhet, god frokost
Comment from Hotel Management
Apr 18, 2015 by Patrick Adolfsen, Hotel Management
Kjære gjest, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi setter pris på at du er fornøyd med vår beliggenhet og vår frokost. Jeg håper vi om ikke lenge kan ønske deg velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Patrick Adolfsen Sales Manager
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

veldig bra

Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
Kun en natt. Ble oppgradert til buisnessrom uten å spørre. Hyggelig resepsjon, gode senger og god frokost. Litt dyr parkering.
Comment from Hotel Management
Apr 11, 2015 by Patrick Adolfsen, Hotel Management
Kjære gjest, Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Så hyggelig at du ble oppgradert til businessrom og at du satte pris på det, vi liker å overraske. Vi håper vi kan få ønske hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Patrick Adolfsen Sales Manager
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Frankfrom Vollen

Bra hotel med perfekt location!

Posted Jan 30, 2015 on Hotels.com
Bra hotel med perfekt location!
Comment from Hotel Management
Apr 11, 2015 by Patrick Adolfsen, Hotel Management
Kjære Frank, Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding. Vi håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden også. Du er hjertelig velkommen. Med vennlig hilsen Patrick Adolfsen Sales Manager
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lars

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com