Ratings based on 382 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.3 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Enkelt og greit

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Helt ok!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Monica Madsenfrom Jyllinge - Danmark

Her bliver du ikke snydt

Posted Oct 22, 2014 on Hotels.com
Man får lige præcis lidt af det hele, så det føles som et hotel i en højere klasse. Man får i hvert fald valuta for pengene.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Susannefrom Stjørdal

Kjempe fornøyd

Posted Oct 20, 2014 on Hotels.com
Besøkte min søster og er kjempe fornøyd med hotellet. Har brukt det 2 ganger nå, og vil bruke dette fast. Sentralt, og kjempe god frokost. Å det beste er at ingen kommer å rydder rommet, hvis du ikke absolutt ønsker det :-) Man får fred og ro.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by David Olssonfrom Göteborg

Helt enligt std

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
Helt enligt standard med endast några få önskemål som hade gjort det perfekt halvbudgethotel. Nya kuddar (slitna de som e) Papperskorg på hotellrummet Något tunn frukost, äggröra hade varit bra komplement :)
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lassefrom Vestfold

Godt alternativ

Posted Oct 18, 2014 on Hotels.com
Helt greit hotell. Vannvittig hastighet på 70mbit på hotellets wifi på rommene. Stor kred da dette reddet mitt opphold. Oppdaget at jeg hadde feil programversjon på min maskin å måte laste ned ny programvare. Ellers var rommene spartanskt innredet. Seng, TV, stol og liten pult. Badet var nytt og pent. Rent og pent overalt. Ekstra dyne og pute
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 17, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Stålefrom sandnes

yess hotell

Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
Fint for oss, kun sove, men køya knirket veldig mye.,
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ketilfrom valle

vet ikke

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Full bukka fikk ikke rom
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Hadde en natt der på familierom da vi skulle til Danmark. Deilig at de hadde tidlig frokost slik at vi fikk mat i oss før vi måtte møte på kaien kl 07.00. Helt ok rom. Sentralt og fint. Blid resepsjonist, men forsto ikke helt hva vi snakket om da vi kom med et par ting vi ville ha hjelp med :) var mest opptatt av å svare, men glemte å høre etter
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Brian

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com