Ratings based on 417 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.3 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Roger

This traveler left a rating score only Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Johnny

This traveler left a rating score only Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Enkelt

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Helt okay for en overnatting
4 out of 5
Recommended
for Students
by A verified traveler

Greit hotell for ei natt

Posted Feb 2, 2015
Pros: Vi valgte dette hotellet fordi det var billig. Men, ikke noe å si på standarden. Rommet var fint og rent
Location: Grei beliggenhet. Vi skulle bare overnatte ei natt, og så reise videre neste morgen, så vet ikke noe om ting å gjøre i nærheten.
Pga flyforsinkelse, kom vi ikke på hotellet før etter kl 23.00. Jeg ringte hotellet og fortalte om forsinkelsen, og fikk snakke med ei hyggelig dame som oppga kode til ytterdøren, og at hun skulle legge nøkkelkort m.m i postkassen i gangen. Dette gikk helt greit, og etter en god natts søvn og frokost reiste vi videre. Et lite og billig hotell som fungerte bra for oss :)
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Anne Mettefrom Bergen

Bra og rimelig

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Vi var to venninnder som delte rom for en helg. Vi skulle ikke oppholde oss mye på hotellet og valgte dette mest pga prisen. Hotellet har super beliggenhet, veldig sentralt i sentrum, kort vei til tog/buss, og en koselig jente i resepsjonen. Det var rent og fint og dekket våre behov. Rommet vårt hadde god str, men kunne godt hatt et lite kjøleskap, en hylle og et speil, bare for å være pirkete. Også litt harde madrasser. Frokosten var ok, godt nystekt brød (glutenfritt tilgjengelig), men ikke all verdens utvalg i pålegg. Alt i alt helt fint, men skulle jeg tilbrakt mye tid på hotellet hadde jeg nok valgt et som var litt bedre utstyrt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Trygt, kjapt og billig....

Posted Jan 25, 2015 on Hotels.com
Enkelt hotell med god standard. God service og god frokost.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Hotell med allt man behöver

Posted Jan 22, 2015 on Hotels.com
Helt ok hotell som har allt man behöver. Ok frukost, bra säng. Centralt, vilket är bra men också en del ljud från gatan/trafiken utanför.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 21, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ok hotell til den prisen

Posted Jan 19, 2015
Pros: Kort vei til fergen
Overnattet på dette hotellet da vi skulle ta SuperSpeed til Danmark kl 8:00 om morgenen.