Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
98% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 27, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Fantastisk beliggenhet.

Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com
Fantastisk beliggenhet ved flott sandstrand. Alle rom hadde sjøutsikt.Moderne hotell med enkel møbelering. Savnet et lite bord på rommet, samt en vannkoker.Madrassene var litt harde, men vi holdt ut i 5 dager. Frokosten var god.Til middag var det menykart og litt buffe til forrett og dessert. Det var lite gjester der på denne årstiden, så derfor var det ikke buffe til middag.Vi savnet en NRK kanal, burde være det på 4 stj.hotell.Men alt i alt var vi godt fornøyd med oppholdet og kan godt tenke oss dit igjenn.Betjeningen var imøtekommende og hyggelige. Sykkelutleie var på hotellet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom paris

hôtel très bien placé

Posted Nov 18, 2014
Pros: les chambres et l'état général de l’hôtel très propre et moderne
Cons: insonorisation qui ne dépend pas vraiment d'eux, mais qui est un handicap certain pour toutes les chambres situées coté boite de nuit
Nous connaissons Villajoyosa depuis fort longtemps, mais c'est la première dois que nous allons à l’hôtel Allon, et nous n'avons pas été déçu . Chambre très spacieuse très lumineuse avec une vue magnifique sur la plage.Très bien exposée 5 éme étage Notre seul bémol sera la boite de nuit à coté de l'hôtel qui fait énormément de bruit le samedi soir. Cela nous a empêché de dormir, pour les autres jours nous ne pouvons pas en parler car nous somme restés que 2 nuits, le dimanche soir a été très calme puisque la boite est fermée.
3 out of 5
Recommended
by Baldomero Pérezfrom León

Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
Todo bastante bien,excepto una chica en el comedor .Creo que era cubana.Su nombre me pareció que respondía por .LLEYMA ,o algo así
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Yvesfrom België

Super hotel

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Perfect hotel enkel in de stad is weinig te beleven
5 out of 5
Recommended
for Families
by Hollyfrom Norway

Fantastic hotel for families with young children

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Great hotel. Friendly, service orientated staff. Clean and well appointed. Perfect for a holiday with young children. Excellent location on the seafront. Short walk to the old town, local restaurants, and shops. Would highly recommend to others. We stayed full board. Good variety of hot and cold dishes, including several children's options each day.
3 out of 5
by Hfrom Bremen

Tolle Strandlage

Posted Jun 19, 2014
Pros: Die Lage
Cons: Kundenfreundlichkeit
Location: Unmittelbare Strandlage. Ausflüge in die Umgebung
Enttäuschendes Frühstücksbuffet. Wenig hilfreiches Personal. Late Checkout nicht möglich.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Gryfrom Norge

Topp hotell

Posted Jun 19, 2014 on Hotels.com
Flott hotell. Store gode rom og fantastisk utsikt mot strand og hav. Litt lite bassengområde (for oss som velger basseng foran strand). Vi ønsker oss allerede tilbake:-)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Morgan Lillegårdfrom Tromsø

Optimal beliggenhet

Posted Jun 19, 2014 on Hotels.com
Et hotell som absolutt anbefales, beliggende Like ved stranden. Alle rom har balkong og standarden på rommene er bra. Lite minus ved rommet var at det manglet et lite bord. To stoler, men ikke bord. På balkongen også to stoler, men ikke bord. Likevel meget bra. Frokosten anbefales og service her og i baren er god. Grei service også i resepsjonen, men kunnskapen om byen virket litt mangelfull. Bare små skjønnhetsfeil. Kan trygt anbefales.