Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Wächtersbach

sehr schönes Hotel in super zentraler Lage

Posted Jun 21, 2015
Pros: die zentrale Lage
Location: Das Hotel ist sehr zentral gelegen. Man kann toll shoppen, auch der Strand ist nicht weit entfernt. Per Fahrrad kann man die Gegend erkunden.
Kurzaufenthalt, 2 Nächte. Alles gut zu Fuß oder per Fahrrad zu erreichen. Tolle Einkaufsmöglichkeiten und große Auswahl an Restaurants.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Landgraaf

Prima verblijf voor korte vakantie

Posted May 9, 2015
Cons: Een goede opbergruimte waar je tijdelijk je bagage kunt stallen op je reisdag. Onder de trap in een open ruimte is erg gevoelig voor diefstal.
Een paar dagen uitwaaien op Texel met dit hotel als uitvalsbasis is prima te doen. Goede en vriendelijke service werd verleend en de kamer (basis) was goed. Het ontbijt was voldoende, gevarieerd en goed. Door de centrale ligging heb je alles dicht bij de hand. De fietsen waren snel geregeld en heel leuke restaurantjes zijn te voet te benaderen.
2 out of 5
by A verified traveler

Slechte bedden !

Posted Apr 20, 2015
Slechte bedden ! Wel vlak bij het strand en goed ontbijt.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Et roligt og hyggelgt hotel med en rimelig pris.

Posted Mar 11, 2015 on Hotels
gode fugleoplevelser, venlige mennesker både på hotellet og på øen. Især morgenmaden var god. Lidt besværlige forhold for bilen. Men OK med stranden.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 27, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by E.m. from Scheemda

Uitwaaien op Texel

Posted Jan 12, 2015 on Hotels
Keurig hotel, vriendelijk personeel. Verblijf op Texel altijd super! Parkeerplaats achter hotel per nacht betalen erg duur!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Rita from mortsel

voor herhaling vatbaar mits aanpassing

Posted Jan 4, 2015 on Hotels
Kamer werd alleen bed opgedekt met oudjaar niet zelf een plaats en uur mogen kiezen voor het eten vraag was 18.00 u (op oudjaar ) bediening en ontbijt perfect
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Even weg.

Posted Nov 17, 2014 on Hotels
Kwaliteit / prijsverhouding is goed. Restaurant Pure is goed; beste restaurant in De Koog.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jeffrey from Zwolle

Prima hotel in een leuk plaatsje

Posted Oct 21, 2014 on Hotels
Dit is een prima hotel in een leuk plaatsje. De kamer is netjes en ruim opgezet. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn inzien als goed te beoordelen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Heuker from Nieuw roden

Posted Oct 14, 2014 on Hotels
We hadden mindervalide kamer geboekt. Daar was niets van bekend bij de receptie met als commentaaru heeft niet bij ons rechtstreeks geboekt dan wordt dit nooit doorgegeven