Ratings based on 635 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
97% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sehr nahe zur Altstadt

Posted Jan 27, 2015
Cons: Leider sind die Betten z.T. etwas "durchgelegen".
Äußerst zentral gelegen mit Nähe zur Innen- / Altstadt und zu einem schönen Erholungspark! Hervorragendes Frühstück, gutes Abendrestaurant!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom chicago

very nice hotel in perfect location

Posted Jan 25, 2015
Location: perfect location
plesant staff, great comfort of the room, clean and comfortable,
2 out of 5
by A verified travelerfrom arnhem

Mooi hotel op een goede plek maar het kan beter

Posted Jan 3, 2015
Pros: De lokatie en de kamer
Cons: Heel erg veel, zoals boven omschreven.
Location: Vlak in de buurt van het oude centrum, alles op loopafstand waar veel te zien is.
Vrijwel alles was Top. Mooi hotel op goede en makkelijke lokatie, keurige kamers met heerlijke douche. Maar er waren wel een aantal dingen die ik niet best vond. Van alles, maar geen wijn in de minibar, geen reserve wc papier, zeer extreem slecht internet, overal zowel in de kamer als de lobby als in de bar. Dit 5 sterren hotel zat lang niet vol en we kregen een kamer met een waardeloos uitzicht tegen een kantoorgebouw wat op 20 meter afstand staat en je de mensen achter het buro aan het werk ziet. Waarom we geen kamer aan de voorzijde kregen begreep ik dan ook niet, want daar kijk je mooi over het grote plein. Naast de slechte wifi was ook het ontbijt erg slecht. Werd niet of nauwelijks bijgevuld en de standaard koffie is vreselijk smerig, gelukkig kun je personeel vragen om een cappuccino die ze dan brengen. Heel veel tafeltjes nog vol met ontbijtspullen van inmiddels vertrokken gasten, waardoor er te weinig tafeltjes waren. Dan de bar in de lobby. Slecht personeel wat graag met elkaar bezig is en niet goed op de gasten letten, een zware onvoldoende. Verder waait het irritant in de bar door de hoge airco-verwarming die langs de hoge ramen blaast. Je voelt de kou langs hoofd en nek waardoor het er niet fijn is om er even wat langer te blijven zitten. Bier tappen kunnen ze ook niet, maar dat is daar bijna overal. De prijzen in de bar en restaurant zijn duurder als in nederland, dus hier beginnen ze ook flink te graaien, zeker als je weet wat personeel kost.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Berlin

Marvelous

Posted Jan 2, 2015
Very friendly staff, great room (got a free upgrade), very clean, great bartender (had lots of fun in the bar) and delicious cocktails, everynody speaks good English and the location is super central and ideal for a trip to the old town. We really enjoyed ourselves!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Un weekend nel lusso

Posted Dec 24, 2014
Nel centro della città, fra divertimento e centro storico
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Paris

Hotel très bien situé

Posted Dec 1, 2014
Pros: L'excellente qualité de la chambre, la piscine , le centre de massage.
Location: Hotel se situe au milieu de tous les centres d'intérêt de Varsovie, vieille ville , shopping , restaurants.
Un bémol cependant , la réservation portait sur une chambre avec un lit king size et je me suis vu attribuer une chambre avec lit jumeaux sans changement possible.Par ailleurs , il semble que cet hôtel soit surtout occupé par de nombreux séminaires et donc assez animé dans les parties communes.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom stockholm

Fint hotel nära gamla stan

Posted Nov 26, 2014
Pros: Badet och att det var tyst.
Cons: Eventuellt kan frukostbuffen förbättras något.
Trevlig fitness och bad på hotellet, en centrifug till att torka badkläder i gör att du kan ta en simtur även på avresedagen. Trevligt omklädesrum i anslutning till badet. Tyst hotell och mycket sköna sängar.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Excellent hotel

Posted Nov 23, 2014
Immaculate, helpful stuff, and the bedding was to die for. Bliss.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com