Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
88% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Sehr angenehme Atmosphäre

Posted Nov 4, 2013
Location: zentral
sehr freundliche Gastgeber, zentrale Lage und trotzdem ruhig. Viel Platz, sehr gemütlich und sauber.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Rolandfrom Schweiz

Ein kleines Juwel in Bad Pyrmont

Posted Sep 3, 2013
Pros: Der Empfang war meisterhaft ! Sehr freundliche Inhaberfamilie. Man fühlte sich gerade wie zuhause ! Grosszügige, helle, saubere Wohnung.
Cons: Glaube ich nicht. Es war alles wirklich super !
Location: Im Zentrum von Bad Pyrmont, Nähe Fussgängerzone und "Shoppingmeile" Brunnenstrasse, alles zu Fuss gut erreichbar.
Per Zufall bei Expedia gefunden, haben wir sofort eine dieser sehr schönen Ferienwohnungen gebucht. Und wie gut das war : eine Superwahl, Mitten im Zentrum !
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Davidfrom Winnipeg Canada

Nice stay

Posted Jun 26, 2013 on Hotels.com
We booked this hotel about 3 months before our event in a near-by town after having read positive reviews from other travelers. Upon arrival we were met by the on-site owners who checked us in and showed us to our room which was basically the entire top floor of the house. The space was very generous and more apartment-style. There was a large living room, a good-sized fully equipped kitchen, and the bathroom was large as well. Value was great, our room was great and the location of the hotel was ideal being within walking distance of many shops and restaurants. Very happy with our choice of accomodation.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Claudiofrom Parma PR, Italia

ottimo per chi vuole trovarsi come a casa propria

Posted Jun 19, 2013
Pros: l'ubicazione centrale in Bad Pyrmont con ampia possibilità di agevole parcheggio auto
Location: Graziosa cittadina. Strategico punto di partenza per visite ai Castelli sulla Via del musicanti di Brema
I gestori sono una simpatica coppia; cordiali, disponibili e nello stesso tempo assai discreti. La loro cortesia ci ha favorevolmente sorpresi e ci siamo sentiti a nostro agio.
5 out of 5
Recommended
by kirstenfrom odense

fantastisk lejlighed

Posted Apr 25, 2013 on Hotels.com
vi har aldrig boet så rent og hyggeligt,lejligheden var til ug+ værterne var venlige,og som ekstra plus boede vi i centrum.
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Nederland

Aanrader

Posted Aug 4, 2011 on Hotels.com
Leuke, gezellige en vooral nette appartementen. Alles is aanwezig en als het er niet is dan zorgt het beherende echtpaar wel dat het er komt.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Aabenraa

Ferielejligheder "Am kleinen Brunnen", Bad Pyrmont

Posted Jul 17, 2011 on Hotels.com
Godt: Hotellet/ferielejlighederne er meget pænt og godt vedligeholdt, og tilbyder parkering gratis. I tilslutning til ferielejlighederne er en dejlig have til fri afbenyttelse, hvor der forefindes spil af forskellig art. Værtsparret er vældigt flinke, og gør meget for at give deres gæster en god oplevelse. Man føler sig mere som en personlig gæst end som en kunde. Skidt: Den såkaldte dobbeltseng er lige smal nok, og har nok nærmere karakter af halvandenmandsseng. De faciliteter der i følge annoncen skulle forefindes på hotellet i form af indendørs pool, dampbad, spafaciliteter, massage og sauna viste sig at være byens lokale svømmehal, der ligger 2 km fra hotellet, hvortil man i øvrigt også skulle betale normal entré. Dette synes jeg er for dårligt når de reklamerer med det som om at det er på hotellet. Desuden kunne der ikke opnås internetforbindelse på hotellet. Andet: Værtsparret sælger "Pyrmonter-kort", men disse kan det ikke betale sig at købe, specielt ikke hvis man medbringer egen bil. Hotellet er ikke velegnet til handicappede, da der er en del trapper og badeværelserne er relativt små.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 9, 2011 on Hotels.com