Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.5 out of 5
50% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
2.9 Service & staff
2.4 Room comfort
2.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Bensheim

Na ja...

Posted Mar 22, 2015
Pros: Freundliche und hilfsbereite Frau an der Rezeption
Cons: Ablage im Bad, korrekte Abrechnung
Location: Nähe Strandpromenade, zentral
WIr (Paar) waren mit Hund dort. Insofern ist es immer schwierig, etwas zu bekommen. Trotz negativen Kritiken sind wir hier hin. Wir wurden sehr freundlich begrüsst. Auch das Frühstück im Cafe nebenan war perfekt. Wir konnte auch den Hund mitbringen. Aus welchen Gründen auch immer wurden aber alle Extrakosten (Gebühren, Frühstück, Steuer) statt zweimal dreimal abgerechnet. Leider habe ich das erst zu Hause bemerkt. Das Zimmer war sehr beengt, das Haus hellhörig. Wir hatten ein Fenster auf eine Feuerleiter und eine Wand gegenüber.Das Bad war okay, es fehlt aber eine Ablage.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom le roeulx

Hôtel proche du centre et de la plage

Posted Jan 2, 2015
Pros: Emplacement de l'hôtel.
Cons: Le petit déjeuner.
Hôtel proche du centre, de la plage et du casino. La chambre, la salle de bain et la literie sont très propres.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Köln

Super zentrale Lage

Posted Jan 1, 2015
Zimmer sind groß genug, Bett war mir persönlich zu weich. Teppich im Hotel unschön. Lage direkt am Strand und im Centrum!
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Thierryfrom Beauvais

moyen

Posted Nov 12, 2014 on Hotels.com
Hotel en rénovation. Lit double demandé mais pas mis à disposition. Quartier correct. A revoir les travaux de rénovation terminés.
1 out of 5
Recommended
by Denisefrom kempen

ligging was zeer goed, service was niet goed

Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
De ligging was zeer goed dicht bij de zee. Het hotel viel tegen, er was niemand bij het onthaal en het duurde heel lang voor er iemand kwam. Het ontbijt was te weinig, een paar soep broodjes en geen gewoon brood. Of fruit. Geen afstands bediening van de tv, De knop van de wc zat onder het deksel. Raam kon niet open. De lift rook naar honden. De gang was wel heel smal net als de lift. het ontbijt dat nog extra kosten en geen 12 euro waard was. Je moest met visa of credit opvoorhand betalen maar in het hotel moest het nogeens betaald worden. Vraag is of het nu ook nog van de visa gaat gaan. Geen aanrader waard sorry
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Zeer middelmatig

Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
zaken die opgesomd waren bij de kamer, waren niet inbegrepen, geen ijskast op de kamer (hoewel wel vermeld), kamer wel redelijk vernieuwd, proper schoongemaakt, zeer verouderde en niet-nette trappenhal, kamer keek uit op stelling (donker). Douchekop werkte niet naar behoren, slechts enkele minuten warm water. Voor mensen die sowieso niet in het hotel willen verblijven maar in Oostende zijn om vooral buiten te hangen.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 14, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
dommage pas de tv dans la chambre 206 mais la patronne très gentille
4 out of 5
Recommended
by Sofie

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Marie-Antoinette

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2014 on Hotels.com