Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Brielle

Uitvalsbasis feestje

Posted Dec 26, 2014
Pros: Gewoon gezellig om er te vertoeven, ook buiten onze andere verplichtingen
Cons: De keuken voor het diner was wat traag
Location: De locatie is best aardig, veel natuurschoon en musea in de buurt
Een zeer rustig hotel met veel mogelijkheden en goede service
3 out of 5
by A verified travelerfrom noordwijk

Rustige locatie, vlakbij bezienswaardigheden

Posted Sep 5, 2014
Pros: het was netjes en rustig
Cons: duidelijker menu, desnoods a4 even uitgeprint per dag erbij leggen.
Location: nabij een bos, erg mooi. golfbaan in de buurt, openluchtzwembad, dorp met diverse restaurants en winkels
dichtbij een dorpje waar je boodschappen kunt halen, uit eten e.d. geen ontbijt genomen, dit was erg duur kleine kamer geboekt, deze was ook echt klein. op de site stond gratis wandelroutes, wanneer je deze wilt moet je toch betalen, dat is niet eerlijk. personeel is erg netjes wanneer je wilt avondeten in het hotel willen ze dat je reserveert voor vijf uur, terwijl het restaurant zo goed als leeg is... het restaurant hebben we niet gedaan omdat het duur was, je kreeg wel een kortingvoucher maar die was alleen voor het dagmenu, dat was onbekend dus moest je weer gaan vragen, vervelend.. er was geen parkeerplaats voor motoren.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

mooie omgeving

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Weinig op aan te merken. Het rook wel heel erg naar keuken/vet in de gang naar de kamer
3 out of 5
Recommended
by RSfrom Breda

keurig

Posted Dec 12, 2013 on Hotels.com
redelijk
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Bernard1from Amsterdam, Nederland

Vooral geschikt voor families.

Posted May 21, 2013
Pros: ruimte
Cons: herrie en kleine tv
Location: heel mooi gelegen aan bosrand, geen verkeerslawaai.
De kamer was ruim, en zag er rustig uit, maar op de gang bleken nog een aantal families met lawaaiige kleine kinderen hun kamer te hebben dus dat viel tegen. Ontbijt was goed maar een beetje karig voor 4 sterren, geen zalm en niet echt luxe. Wel bijzonder: mooi ligging in bos, heel snel internet, en op loopafstand van het stadscentrum. Ik had een king size bed gevraagd maar niet gekregen. Moest wel veel bellen voordat er iemand kwam bij het uitchecken. Personeel was wel vriendelijk toen het er eenmaal was.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Fredericia

God service

Posted Apr 19, 2013 on Hotels.com
Jeg havde et godt ophold den ene nat jeg overnattede på hotellet. Dog var madrasserne i sengen alt for bløde og man lå derfor ikke særligt behageligt. Tjenerne i restauranten manglede overblik og man ventede i en evighed på at betale tiltrods for at de ikke havde særligt travlt. Taler af erfaring da jeg selv har en fortid som faglært tjener! Ellers var alt super fint og jeg kunne såmænd godt finde på at komme tilbage såfremt jeg skulle lægge vejen forbi igen.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 4, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Posted May 20, 2012 on Hotels.com
Een wat kleine kamer waarin alles aanwezig was wat je nodig had. WIFI signaal was te zwak. In combinatie met een fantastisch lage prijs was dit een prima keuze.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 14, 2012 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 14, 2012 on Hotels.com