Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
94% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.6 Room comfort
4.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
by A verified travelerfrom Luzern Schweiz

Traumhaftes Areal mit sehr guten Möglichkeiten

Posted Jan 9, 2015
Pros: Gesamte Anlage
Cons: Mehr auf Hygiene der Gäste im Hallenbad achten
Location: Schöne Touren zu den Stränden wie z.B. Wilderness (etwas aufwendig)
Aktivität, Abwechslung, Vielseitigkeit, sehr guter Standard
4 out of 5
Recommended
for Families
by Carlo

This traveler left a rating score only Posted Dec 15, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Golfers Paradies

Posted Dec 12, 2014 on Hotels.com
Super Hotel in perfektem Park, sehr freundliches Personal, Zimmer top Zustand, Essen Preisleistung super, Drivingrange super, Montague und Outeniqua toll, The Links schöner Platz aber völlig überzahlt. Pinnacle point 2 zweieinhalb mal billiger , hier passt die Relation nicht.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Catherinefrom Küsnacht

Perfekter Golf Resort

Posted Nov 29, 2014 on Hotels.com
Das Resort bietet alles, was das Golferherz begehrt: perfektes Hotel mit schönen grosszügigen Zimmern, sehr gepflegte Anlage und drei tolle abwechslungsreiche Golfplätze. Unser absolutes Highlight war der Links Course, dessen unglaublich schöne Landschaft einem teilweise beinahe den Atem verschlägt. Das Fancourt ist für jeden Golfreisenden in Südafrika ein absolutes Muss !
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Matsfrom Nacka

Fantastisk golfresort

Posted Nov 28, 2014 on Hotels.com
Fantastisk golf. Superbra service på allt. Men ett mycket lugnt ställe med mycket äldre
5 out of 5
Recommended
by Berryfrom Cumbria

Wonderful Place!!

Posted May 18, 2014 on Hotels.com
What an incredible place, the staff, rooms, scenery were great. But above all the food was out of this world, do not leave without trying the restaurant at The Manor House. We will most certainly be back
5 out of 5
Recommended
by Jill lindbergfrom Spain

The most comfortable beds in a hotel for along tim

Posted Jan 27, 2014 on Hotels.com
This is an outstanding hotel with an even more outstanding golfcourse.If you are able to book into the manor house with your own butler even better
5 out of 5
Recommended
for Golf
by Theofrom Switzerland

Tolles Resort

Posted Jan 17, 2014 on Hotels.com
Alles super gut. Für das Wetter während des Aufenthaltes war das Hotel leider nicht zuständig :-)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Rebeccafrom Sverige

Fantastisk golfresort även för golfänkorna!

Posted Jan 15, 2014 on Hotels.com
Bodde en natt på Fancourt i syfte att maken skulle spela golf och även jag som icke-golfare tyckte det var helt underbart. Servicen är fantastisk, det finns alltid någon som kan hjälpa dig med det du vill och de kör runt dig i golfbilar om du ska ta dig någonstans. Kom bara ihåg att ge dricks till caddies och de som kör runt dig då de lever på detta och inte har någon lön från resorten. Det finns två restauranger och vi hann tyvärr bara äta på en, Henry White där maten var super. Frukosten likaså. Det finns spa och tennisbanor för icke-golfare och ett jättefint poolområde där det förvånande nog var mycket barnfamiljer. Så det kan rekommenderas även om man reser med barn. Vad gäller golfbanorna så är det stora prisskillnader, Links-banan är 5 ggr så dyr som de övriga banorna, men enligt min golfspelande make, väl värt varenda krona. En enorm upplevelse att spela på. Befinner vi oss någonsin i området igen kommer vi inte tveka att bo där igen och då lägger vi till extra nätter! Enda nackdelen är att det inte finns något annat att göra i närområdet så man ska endast åka dit om man vill slappna av och spendera tid på golfresorten.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 11, 2013