Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
96% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Martine from Åmot, Modum i Norge

En helg på Sol og sand

Posted Oct 3, 2014 on Hotels
Det var greit å være 2 netter på Sol og Sand Ytterby/ Gøteborg. Det er et rolig sted, og felles kjøkken med da også flere gjester til frokost var veldig hyggelig.Hadde satt pris på en liten vask/ tilgang til vann på rommet, med det var ikke noe stort problem heller.Er fornøyd med oppholdet for en helg.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Fam Eklund from Åberga

Bra för pengarna

Posted Jul 21, 2014 on Hotels
Vill man ha B&B så är detta perfekt. Det som är lite synd var när andra lagade mat och ingen fläkt fanns så luktade det mat överallt.Annars var det jättebra , nära Gbg och Marstrand. Bra att man fick ta med sig hund.
4 out of 5
Recommended
for Families
by två Västgötar på väg from från Hjo till kommar musik i Hållta kyrka

sköna sängar,tyst och lugnt

Posted Jul 12, 2014 on Hotels
I vårt tycke BRA. Vi tycker om lugn och ro och märkligt nog är det inget som stör fast trafiken är ganska livlig strax utanför Det är också lätt att hitta boendet, för det ligger strategiskt intill rondellen och Bensinmacken och det är ju ett extra plus, för där det finns både det ena och andra att inhandla. Man behöver inte åka och leta....det är bara att ta sej en liten tur runt hörnet.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by kai lindeskov

This traveler left a rating score only Posted Jul 2, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
by Cina from -

Annorlunda kontorshotell

Posted May 18, 2014 on Hotels
Detta B&B fungerade jättebra som övernattningshotell. Det var trevlig personal och ett rent välstädat rum. Det är naturligtvis alltid tråkigt att inte ha toalett och dusch på rummet men man får vad man betalar för. Det var som ett välskött vandrarhem där frukost ingår. Vi kommer förmodligen att använda oss av det igen och vi har redan rekommenderat det till andra.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by L-G from Ungdomstränare volleyboll

Helheten blir mycket bra om man summerar alla dela

Posted Oct 30, 2013 on Hotels
Var där i samband med idrottsturnering! Då är man mest i en sporthall hela dagen och behöver inte spa och liknande. Fantastiskt ställe med tanke på priset. Allt som man kan behöva finns trots allt där. Rent och fräscht överallt
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Godt tilfreds

Posted Oct 15, 2013 on Hotels
Pris og kvalitet passer fint sammen. Rent og pænt.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anniken

Godt alternativ til travle byhotel.

Posted Oct 7, 2013 on Hotels
Veldig hyggelig personal. Kjekk B&B.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 1, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2013 on Hotels