Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Reading

Nice hotel

Posted Jul 6, 2015
Location: Plenty of cycling lanes and places to eat
Everything worked and was clean, breakfast was excellent
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Rheinland

Kleines Hotel in Meernähe mit Meerblick

Posted Jun 16, 2015
Pros: Die Freundlichkeit, die Gemütlichkeit der Zimmer und der Ausblick.
Cons: Fällt mir gerade nichts ein.
Location: Das Hotel ist am Rand des Einkaufszentrums Terneuzen und gegenüber ist das Meer. Besser geht es nicht. Zentral und doch ruhig mit guter Luft.
Bei der Ankunft wurden wir sehr freundlich begrüßt und da unser Zimmer schon gerichtet war, durften wir auch schon hinein. Es war ordendlich und sauber und sehr bequem. Das Zimmer hatte eine gute Größe plus Fernseher und W-Lan. Das Bad hatte eine Badewanne, in der man auch Duschen konnte. Trotzdem wir ein Fenster zur Straße hatten, war es erstaunlich ruhig. Auch sehr gut geeignet für Langschläfer, da sie bis 10.30 Uhr frühstücken können. Auch ein Restaurant ist angeschlossen, welches gut besucht ist. Vielen Dank für den tollen Aufenthalt.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 19, 2015
Jedesmal wunderschön einfach da zu sein......nur eine Nacht da sein, reicht schon um sich zu fühlen als wäre man eine Woche da
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel met niet zoveel kamers, lekker rustig.

Posted May 15, 2015
Pros: Kleinschalig
Location: Was er voor zaken in de buurt
hotel met niet zoveel kamers, dus lekker rustig. Zaten op de bovenste etage onder plat dak en het was daarom fijn dat er airco aanwezig was. Prima kamer, kortom prettig verblijf voor een nachtje.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Rene from Hoofddorp

Voldoende comfort voor een kort verblijf

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
Prima hotel voor een kort verblijf. Weinig op aan te merken maar ook weinig dat uitsteekt boven de middelmaat. Uitstekende bedden, maar hier en daar wel wat achterstallig onderhoud, kapotte vloertegeltjes, voegen e.d. in de badkamer. Ontbijt niet overdadig maar voldoende. kwalificatie 3 sterren lijkt me meer op zijn plaats.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Angelique from Zoetermeer

Goed matras, uitgeslapen opgestaan

Posted Dec 17, 2014 on Hotels
Gelukkig kon ik de verwarming zelf regelen want hij stond op heet toen ik in de kamer kwam. De geboekte 'uitzicht over rivier' klopte niet omdat deze kamer op 1e verdieping lag maar het was toch te donker in december dus misschien had ik deze optie niet moeten kiezen. Ontbijt was prima, evenals het matras. Ik had niet gedacht dat er betaald parkeren/vergunninghouders was in Terneuzen rondom het hotel.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
by Olafur Nesse from Bergen

OK hotel, good restaurant

Posted Sep 9, 2014 on Hotels
The room was all right, but had a standard that belongs in the late 90's. The restaurant was good, with a impressive service. + for free internet.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Dany Lottin from France, Rambouillet

A faire!!!

Posted Sep 4, 2014 on Hotels
très bel emplacement, service parfait! pas de surprise au niveau facture, malgré 2 petits déjeuners supplémentaires pour les enfants (offerts par la maison)! Bref séjour très agréable! A recommander!
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Mooi hotel met perfecte ligging t.o.v. centrum

Posted Aug 11, 2014
Pros: Gunstige ligging
Cons: zie ervaring
Location: Goede uitvalbasis om te fietsen
Aangezien er geen eigen parkeerruimte is, ben je afhankelijk van de naast gelegen parkeergarage. Hiervoor worden eigen dagkaarten tegen een vaste betaling als uitrijkaart afgegeven. Dit stoort nog wel eens zowel bij mij als bij een andere gast die toen ook aanwezig was. Je komt dan voor een gesloten slagboom te staan. Het zou goed zijn voor mensen die met een eigen auto zijn om een korte handleiding bij inchecken af te geven. Dit geeft meer duidelijkheid hoe te handelen. Dit moet gezien worden als aanvulling, dus geen negatief punt. Tenslotte een goed hotel met alles erop en eraan, speciaal de netheid.