Ratings based on 106 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
92% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Neustadt/Wied

Direkt am Strand

Posted Mar 7, 2015
Pros: Lage
Location: In der Nähe ist nur der Strand
Alles okay bis auf die Karte beim essen die war leider nicht in deutsch oder englisch
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Feb 23, 2015
Pros: das Frühstück
sehr schöner Kurzurlaub, gut geschlafen und sehr gut gefrühstückt
4 out of 5
Recommended
for Families
by STEPHANfrom Paris

Le petit déj' vaut le détour

Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
Très agréable séjour, même si les chambres sont un peu démodés (tout en restant très confortables). L'hôtel se trouve à quelques mètres de l'une des plus belle plages des Pays-Bas. Le petit déjeuner, souvent négligé par bon nombre d'hôtels, est tout simplement à tomber par terre : plein de produits frais, bio et délicieux de la région.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by annefrom namur

charmant hotel

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
séjour en amoureux dans cet hotel charmant très bien situé pour de longues balades sur la plage.Conseillé pour les amoureux du vélo au vu les nombreuses possibilités de promenade...Nous avons apprécié la tranquilité de l'endroit. Nous avons pu bénéficier d'une suite spacieuse avec grand balcon.Petit déjeuner délicieux (avec champagne!) dans un cadre agréable. Nous y retournerons certainement+
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Frankfrom Belgium

Zeeland - natuurlijk mooi!

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
Wij hadden het hotel geboekt op basis van het advies van Hotel.com telefonisch adviseur. De ligging is uniek maar het hotel is met zijn vier sterren wel overgewaardeerd. Het gerenoveerd strand hotel heeft geen ruimtelijk uitstraling (smalle gangen een trap naar boven die zeer stijl was en waar je elkaar niet kunt passeren- deur naar de gang niet akoestisch geïsoleerd. Wij hadden kamer 46 (standaard kamer) geboekt voor de kinderen die goed was (niet groot maar wel met een balkon). Wij hadden voor ons zelf kamer 86 geboekt(junior suite) die was gerenoveerd in 2012. De riolering die stonk (uitgedroogde douche putje - om de halve dag moest je er water in gieten voor dit te verhelpen). Van de extra slaapbank in de zit hoek stonken de kussens (bier of braaksel) en zaten zijwanden los. De toilet was zeer krap (als een paard bestijgen) en douche deuren konden niet worden gesloten. Voor een bijzondere welkom handen we een flesje bubbeltjes besteld (er was geen opener op de kamer en men was vergeten ijs in de ijsemmer te steken. We hadden direct bij aankomst de klachten gemeld maar er werd niets gedaan aan de problem . Het ontbijt was zeer goed We hebben s'avonds gegeten en dit was ook goed. De Batavus fietsen die we huurde waren ook van goede kwaliteit (11,-euro/dag). Jammer dat ze net niet dat klein beetje extra hebben gegeven.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Angenehmes Hotel in Strandnähe

Posted Oct 14, 2014
Pros: Besonders zu erwähnen ist die gute Küche, die überwiegend regionale Produkte und Fair-Trade- Produkte verwendet. Der Service ist kompetent und freundl
Cons: Die Toilettenlüftung ist verbesserungsbedürftig.
Location: Strandurlaub, Radtouren und Besichtigung der Städte Middelburg, Vlissingen und Veere
Wir verbrachten drei erholsame Tage in der angenehmen Atmosphäre dieses sehr schön gelegenen Hotels. Aufgang zum Strand und Fahrradweg befinden sich direkt am Hotel.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

eingebettet in den duenen und entspannen

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
schwimmbad nicht wirklich zu empfehlen
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Janfrom Rheinbach

Tolle ruhige Lage

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Wir haben hier nur einen Zwischenstopp von einer Nacht eingelegt. Wir können das Hotel ohne Bedenken weiterempfehlen. Die Lage ist wirklich super wenn man das Meer und die Ruhe liebt. Das Hotel und die Zimmer waren sehr sauber. Das Frühstück bot alles was man benötigt.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Mariefrom Overijse

Even tot rust komen

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Zeeland heeft bij ons altijd een speciale sfeer opgewekt: de dualiteit van de natuur en de mens. Dit verblijf heeft ons de kans gegeven te genieten van activiteiten die het dagelijkse ritme doorbreken. De nabijheid van de deltawerken en de sfeervolle steden maken dit verblijf aangenaam en voor herhaling vatbaar.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Heerlen

super leuk hotel dicht bij het strand en geschikt

Posted Sep 24, 2014
Pros: alles
Location: locatie is prima
prachtig gelegen hotel met uitstekende verzorging