Ratings based on 29 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
79% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Fumoux Jeanfrom Flêtre France

service impeccable

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Bon séjour, petit déjeuner très copieux, et diversifiés.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel im Wohngebiet

Posted Aug 9, 2014
Hotel liegt nicht zentral. Ohne Fahrzeug nicht zu empfehlen! Ansonsten nettes Personal. Frühstücksbuffet völlig OK. Viele Parkplätze und kostenfrei. Jeden Tag frische Handtücher. Fön fehlt. Würde dort jederzeit wieder buchen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hampshire hotel

Posted Aug 6, 2014
Pros: Leuk is wat te veel gezegd. Goed verzorgd
Cons: zou het niet direct weten. het is erg groot en de gangen zijn redelijk smal.
Location: geen ervaring
zoals verwacht. Ik kan dit nog wel enkele keren herhalen om voldoende tekens te produceren.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Wilmafrom Winterswijk

Verrassend goed

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
Naar aanleiding van de goede prijs was de verwachting niet al te hoog. Des te verrassender was dit verblijf: Zeer vriendelijk ontvangen en een prima schone kamer. Heerlijk ontbijtbuffet. Helaas was dit bezoek i.v.m. doorreis maar we gaan zeker een keertje terug.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by K Raindifrom UK

GoodHotel; Small rooms

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Good hotel with most modern facilities. Rooms are a bit smaller than expected. Balcony not so useful these days. No room AirCon presumably due to balcony instead. We arrived very late but hotel itself seemed ok with all modern facilities
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by jürgen

This traveler left a rating score only Posted Jun 8, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Dave

Oude kamer

Posted May 26, 2014 on Hotels.com
Badkamer in slechte/oude staat en niet echt schoon. Bed doorgezakt/slap en aan vervanging toe. Geen verlichting lampen uit fitting! Ik had 3e verdieping en bij collega op 1e verdieping wel alles in orde.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

een OK Hotel

Posted May 26, 2014
Prima hotel om te verblijven. niet veel van het hotel gezien omdat ik maar 1 nachtje heb gelogeerd.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Marco

50/50

Posted Sep 29, 2012 on Hotels.com
De service en het ontbijt was prima. Er was alleen een verbouwing aan de gang wat wij niet wisten. De kamers werden gerenoveerd (en terecht). Wij hadden wat schimmelplekken in de douche en sommige gedeeltes van het hotel waren gedateerd. Andere al wat beter opgeknapt.