Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.7 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Leiden

Prima hotel.

Posted Mar 24, 2015
Prima hotel. Vriendelijk personeel. Prettige kamer. Centrale ligging. Goedkoop parkeren. Een goede prijs. Prima ontbijt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Good and Nice, 5 stars service.

Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
Breakfast is impressive and people are nice.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Aachen

Zum Träumen & Entspannen

Posted Jan 5, 2015
Pros: Gemütliche, ruhig eingerichtete Zimmer mit hoher Decke & viel Komfort.
Sehr schönes, traditionelles & recht günstiges Hotel mitten in Middlelburg mit äußerst freundlichem & zuvorkommendem Personal. Wir kommen in jedem Fall wieder!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Roy

This traveler left a rating score only Posted Nov 6, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Oude Pekela

Aangenaam hotel in het centrum van Middelburg

Posted Nov 3, 2014
Pros: Een oud pand met een goede sfeer.
Dit hotel ligt op een prima plek aan de rand van het oude centrum van Middelburg. De mij toegewezen Heeren Kamer is zeer ruim bemeten en ligt aan de straatkant van het hotel (overlast van straatlawaai had ik niet). De badkamer is klein maar functioneel. Twee naast elkaar staande goede éénpersoosnbedden. Het meubilair deed wat het moest doen. Goed en snel werkend gratis wifi. Het ontbijt was ruim voldoende.
4 out of 5
Recommended
by Nickfrom Siegburg

Zeitreise

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Natürlich viel mehr Charme als ein modernes Hotel. Aber auch etwas alt und gehörig. Mitten in Zentrum, günstig parken via Hotel.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Wijnenfrom Someren

Geweldige service

Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
Zeer goed
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hôtel de caractère et grande chambre

Posted Sep 10, 2014
Cet hôtel est dans une ancienne demeure et à conservé tout son charme et caractère. La chambre que nous avons occupée (dernier étage) est très grande et à été rénovée (rénovation inégale, notamment la salles de bain, elle aussi très grande). Séjour très agréable, magnifique salle de restauration. L'hôtel est situé très proche du centre ville.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Essex Uk

Great hotel close to town c & to tour by bike/car

Posted Aug 2, 2014
Fabulous rooms on ground & 1st floors, practical only on 2nd floor. Breakfast good in dining room or charming garden. No evening meal available but restaurants close by. Very attentive management & trainee staff.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Richardfrom Amsterdam

Super service, sfeervol hotel

Posted Feb 28, 2014 on Hotels.com
Mooi hotel, erg sfeervol. Het enige wat nog beter kan is de douche: en mengkraan is wat ouderwets en zorgt ervoor dat je last hebt van verschillen in waterdruk van het warme water. En het is een oud pand, dus je hebt uiteraard wat meer geluidsoverlast als mensen over de oude houten trap lopen. Het personeel is erg vriendelijk en service gericht. Bij het ontbijt wordt koffie en ei op verzoek naar wens vers voor je gemaakt.