Beginning of main content

3 Star Hotels in Caceres

Search Flights

Trip Type
Flight 1
Flight 2
Flight 3
Flight 4
Flight 5

Caceres Hotels

Search Flight + Hotel

Search 321,000 hotels worldwide.

Get the price guarantee available for your trip.

No Expedia cancellation fee to change or cancel almost any hotel reservation.


Featured Caceres 3 Star Hotels

See all 140 Hotels in Caceres
Hotel Azar

Hotel Azar

Ctra. N-630 km. 474, Plasencia
3.5 out of 5.0
3.5 out of 5 (6 reviews)
Paper thin wallsUsed as stop over only so OK but walls paper thin and could hear everything in other rooms. Staff in cafeteria / bar & restaurant very helpful - we had both all to ourselves! Secure car park. Stayed on a Saturday night so area quiet but may be noisy weekdays.
  Dec 5, 2015

$52

$52
Ramajal Rural

Ramajal Rural

C/ Horcajo, 69, Pinofranqueado
3.5 out of 5.0
La Posada del CaSar

La Posada del CaSar

C/ Mayor 36, Casar de Palomero
3.5 out of 5.0

$67

$67
Casa Rural Tía Tomasa

Casa Rural Tía Tomasa

Calle Juego de las Caras 6, Malpartida de Plasencia
3.5 out of 5.0

$232

$232
Casa Conde de Santa Olalla

Casa Conde de Santa Olalla

Muñoz Chaves, 18, Caceres
3.5 out of 5.0

$130

$130
Map

Three Star Hotel Guide for Caceres

Matkustaminen on mahtavaa, varsinkin jos määränpäänä on niinkin ihana kohde kuin Caceres. Kaipaat sitten lomaltasi rentoutumista, kulttuuria tai hauskanpitoa, Caceres tarjoaa näitä kaikkia. Me ebookersilla haluamme auttaa sinua unelmalomasi järjestämisessä, ja olemmekin keränneet tälle sivulle parhaat tarjoukset niin lennoista, hotelleista kuin matkapaketeista. Voitkin hakea juuri sinulle parhaiten sopivat palvelut Caceres-lomallesi helposti ja nopeasti!

Loma alkaa lennoista, ja meidän kauttamme saat taatusti edulliset lennot määränpäähäsi. Syötä vain matkustuspäivämääräsi hakukoneeseemme, ja anna meidän tehdä raskas työ puolestasi. Caceres on pullollaan ihania aktiviteettaja, ja jotta olet lomallasi pirteä puuhailemaan päivällä, täytyy yöunien olla hyvät. Hotellit välilehdeltä voit selata määränpääsi hotellitarjontaa, tai käyttää suoraan hakukonettamme löytääksesi lomasi aikana olevat vapaat huoneet. Varmistuksen hyvälle hotellivalinnallesi saat lukemalla muiden asiakkaidemme kokemuksia ja arvioita.

Caceres odottaa sinua lomallesi, joten älä suotta mieti pitempään, varaa matkasi laajasta valikoimastamme samantien! Liittymällä samalla jäseneksemme saat jatkossakin tietoa parhaista tarjouksistamme myös kohteeseen Caceres, ja voit hyödyntää jäsenille tarjoamamme alennuskupongit sekä nopean varaajan edut!