Ratings based on 622 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
79% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Vries

midden in de stad. Parkeren moilijk, maar geregeld

Posted Aug 29, 2016
Pros: De oude inrichting, laat aan vroeger denken. Niet iedereen zal het waarderen.
Cons: De onbijtzaal had meer plekken kunnen huizen.
Location: Midden in de winkelstraat van Horsens. Cafés en uitgangsgelegenheid net om de hoek. Dicht bij strand(surfen,zwemmen,botje varen) Haven en bos.
Gezellig,vriendelijk, behulpzaam . Had kamer op de bovenste verdieping, door de hitte was een aircovoorziening gewenst.
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel nær centrum det var formålet

Posted Jul 6, 2016
Skulle kun lige overnatte så fint nok der kunne godt være flere borde til morgenmaden vi delte morgenbord med andre ellers fint morgencomplet
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Rigtig dejligt ophold på fint værelse

Posted Jun 13, 2016
Pros: At det ligger centralt og at der er en god stemning
Cons: Expedia kan gøre det bedre... jeg havde bestilt 2 værelsen og afbestilt det ene i starten af sidste uge, det havde hotellet ikke fået besked om...
Location: Det ligger midt i byen... jeg ved ikke hvilke aktiviteter der er, jeg kommer der p.g.a. speedway på Casa Arena
Hotellet ligger dejligt centralt, man er midt i byens "Gågadeliv" når man træder ud af døren. Det er et meget venligt og hjælpsomt personale, der er på hotellet, dejlig restaurant med god mad.
2 out of 5
by A verified traveler

Woher kommen die 4 Sterne?

Posted Jun 13, 2016
Pros: Ruhige Lage.
Location: Das Hotel befindet sich in der Fußgängerzone von Horsens. Direktes Anfahren mit PKW nicht möglich, aber kostenlose Parkmöglichkeiten in der Nähe.
Von Best Western ist man eigentlich einen anderen Standard gewöhnt. Anscheinend ist der Betreiber ein Franchisenehmer, da gibt es noch viel Luft nach oben. Spartanischer könnte ein Hotelzimmer nicht eingerichtet sein. Na ja, für eine Nacht geht es. Frühstück ist absolut ok, Auswahl gut.
4 out of 5
by A verified traveler

Byhotel i Horsens

Posted May 31, 2016 on Hotels
Gammelt hotel, men hyggeligt i gammel stil og placeret midt i Horsens. Venlig betjening og tæt på alt.
2 out of 5
by Gert from København

Ikke forretningsmæssigt!

Posted May 27, 2016 on Hotels
Hotel kan bestemt ikke bruges forretningsmæssigt, da WIFI dækning ikke er til strækkelig. Dækker egentlig kun stueetage!
4 out of 5
by tanja

This traveler left a rating score only Posted May 23, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jarle

This traveler left a rating score only Posted May 20, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Kirsten from Århus

Historisk og rustik hotel!

Posted May 19, 2016 on Hotels
En central placeret, rolig, velfungerende hotel. Med en lang historie der er tilgængelig for kunderne. Bevaret i stilen og rustik. Et hotel af bedste kvalitet.
3 out of 5
by Berit from Silkeborg

Trænger til nyt liv og modernisering - smukt sted

Posted May 12, 2016 on Hotels
Temmlig skuffende oplevelse! Jeg har boet der utallige gange ifm business møder og middage tilbage i slutningen af 90'erne. Dengang havde det stil og klasse! Der var hygge og atmosfære. Fantastisk placering og smuk bygning, smukke værelser. Pæne rene værelser, intet at komme efter. Men det trænger til at blive moderniseret. Morgenmaden var ikke noget at skrive om, så den var hurtig overstået.