Ratings based on 522 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
63% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.6 Service & staff
2.7 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from København

Et slidt hotel

Posted Nov 27, 2016
Pros: intet
Cons: Skippe dette hotel fra jeres LISTE
Location: lide ud til hovedvej MASSER af støj.
Et slidt og yderst ringe hotel, Service findes ikke. . Larm fra fulde mennesker hele NATTEN.
5 out of 5
by A verified traveler

Dejligt hotel på vejen

Posted Nov 19, 2016
Pros: Bilen kunne holde lige ud for værelset
Cons: Nej
Den nye letbane giver udfordringer mht. at komme til hotellet fra syd, men det lykkedes.
4 out of 5
by A verified traveler from Zwolle

Praktisch

Posted Oct 4, 2016
Pros: Auto voor de deur, was heel handig.
Cons: Vond het geschikt voor 2 nachten, voor een langer verblijf zou ik misschien moeite hebben met de plek. Weinig uitzicht en de badkamer was wat klein.
Location: Wij hadden een feest 3 km van dit Hotel en daarom hebben we voor La Tour gekozen. Het was gewoon praktisch.
Het was een gedateerd Hotel maar schone kamer, genoeg handdoeken en het belangrijkste een goed bed! Het was inclusief ontbijt en geen parkeerprobleem met de auto. De prijs-kwaliteitsverhouding was goed.
3 out of 5
by A verified traveler

Moyen hotel.loin de tout.meubles vieux

Posted Sep 19, 2016
Moyen hotel.loin de tout.les meubles sont tres vieux
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Sønderborg

Billigt hotel

Posted Sep 8, 2016 on Hotels
Billigt og ok hvis man bare skal overnatte. Dog et stort problem med de værelser hvor vinduerne ikke kan åbnes...
3 out of 5
by A verified traveler from Kristiansand, Norge

Bra sted som et bed and breakfast hotell.

Posted Sep 2, 2016 on Hotels
betjeningen var hyggelig og ga god service. Frokosten var bra med alt vi trengte. Sengetøy og håndklær rene. Selve rommet var mørkt og trist med 70-talls farger. Sittegruppen var to skinnsofaer som hadde sett bedre dager. Rommet innbød ikke til opphold. Hotellet var sentralt plassert ved inn- kjørselen til Århus og lett å finne. Butikker og enkle spisesteder nær ved.
Comment from Hotel Management
Sep 5, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter pris på din feedback!
2 out of 5
by Dennis

Posted Sep 2, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Sep 5, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback!
5 out of 5
by Lilli

Posted Sep 2, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Sep 5, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback!
3 out of 5
by Flemming Gedsted from Ringsted

Ok til prisen

Posted Sep 1, 2016 on Hotels
Et sted at sove og med morgenmad. Og så havde jeg været på hotellet engang i 1983 i forbindelse med skoleophold. Ville lige se hvordan det er i dag.
Comment from Hotel Management
Sep 5, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback!