Ratings based on 26 Verified Reviews

4.4 out of 5
96% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Good hotel to explore Silkeborg & surrounding area

Posted Aug 3, 2016
Good hotel to explore Silkeborg & surrounding area
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Edin

Cool hotel

Posted Jul 8, 2014
Cool hotel but watch out for the extra bed charge re. Children sharing room
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from West Sacramento, CA

Beautiful setting, wonderful staff

Posted Sep 9, 2009
We stayed at the Radisson for 8 nights, and loved it. "4-star" in Denmark is a slightly different standard than 4-star in the U.S., the rooms were rather minimalist and functional, but comfortable. The staff was absolutely wonderful, and helpful in every way. There is a full, and I mean FULL, free breakfast spread every morning, so we only had to buy one meal a day. There is a grocery store right across from the hotel, and lots of restaurants nearby, which made that easy. The setting is beautiful, a river running right in front of the hotel with seating for several cafes by the river. Easy walking distance to shopping, museums, tourist bureau, and a beautiful pathway along the river is closeby for evening strolls. Also easy access to all major roads leading to other towns.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Dejligt hotel tæt på byen.

Posted Oct 4, 2016
Pros: Stille og roligt. Vi havde værelse ud til åen....skøn udsigt
Location: Tæt ved byen. Gåture
Dejligt hotel med flere restauranter i samme bygning. Tæt på gågaderne og vandet. Fantastisk morgenmad med alt hvad man kunne ønske. F.eks. VAR ægget blødkogt. Der manglede intet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ringe parkerings betingelser.

Posted Sep 29, 2016
De vil første 12 gæster kan parkere gratis foran hotellet. Resten (der er 100 værelser) skal jeg betale 10kr i timen (8-17).
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Québec, Canada

Une ancienne usine devenue hôtel moderne

Posted Sep 17, 2016
Chic, confortable, dans un quartier accueillant! J'y retournerais sans hésiter.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from DK

Forretningsmøde med 20 deltagere

Posted Aug 30, 2016
Pros: God beliggenhed
Cons: Skriv rigtigt i reservationen.Både dem der reserverer og det navn mødet holdes for
Location: N/A
Hjælpsomt og sødt personale. Hotellet havde dog ikke skrevet firmanavn på reservationen, hvilket betød, at vi flere gange i løbet af dagen ikke blev "genkendt" f.eks. til mødelokale, reserveret bord til frokost, kaffe/kage til eftermiddagen - trods alt var klart - bare vi oplyste et andet navn. Dette kunne kunderne ikke vide, da firmanavnet ikke eksisterede i systemerne. På trods af det havde vi en rigtig god dag/aften i skønne omgivelser.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

sehr schönes Hotel innenstadtnah

Posted May 15, 2016
Pros: Frühstück
Location: ideal zum Shoppen und als Ausgangspunkt für Bootstouren auf den Seen der Umgebung
alles fußläifig erreichbar super tolles Frühstück mit allem was das Herz begehrt Gute Betten und schönes Bad
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 21, 2016
Super beliggenhed og nemt at finde .Kort afstand til centrum
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Danmark

Perfekt beliggenhed i hjertet af Silkeborg.

Posted Jan 25, 2016
Pros: Middagen og en super god betjening
Cons: Rengøring på værelset var ikke i orden og interiøret slidt og plettet.
Location: Beliggen fås ikke bedre i Silkeborg. Gåtur langs Gudenåen.
Fantastisk gåtur langs Gudenåen. Skøn middag på hotellet, som dog kræver god tid og tålmodighed, men middagen var ventetiden værd. Der gik omkring 45 minutter mellem retterne. Så middagen på tre retter tog 3 timer.