Ratings based on 451 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
99% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Danmark

Perfekt beliggenhed i hjertet af Silkeborg.

Posted Jan 25, 2016
Pros: Middagen og en super god betjening
Cons: Rengøring på værelset var ikke i orden og interiøret slidt og plettet.
Location: Beliggen fås ikke bedre i Silkeborg. Gåtur langs Gudenåen.
Fantastisk gåtur langs Gudenåen. Skøn middag på hotellet, som dog kræver god tid og tålmodighed, men middagen var ventetiden værd. Der gik omkring 45 minutter mellem retterne. Så middagen på tre retter tog 3 timer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vejle, DK

Dejligt centralt beliggende

Posted Jan 22, 2016
Pros: Generelt alt
Cons: nej
Location: ??????
Opholdet på hotellet var tænkt som en overnatning. Opholdet på værelset var begrænset til nogle få timer. Lækker morgenbuffet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from esbjerg

weekend ophold

Posted Jan 14, 2016
Pros: Venlig betjening ved receptionen
Cons: Ja gør kommunikationen mellem reception og personalet som sørger for morgenmaden bedre
Location: Der er sejleturen med båd til Himmelbjerget, samt mange flotte byer i nærheden man kan besøge
Jeg vil sige at når jeg 1 måned frem i tiden gør opmærksom på at min kone og jeg lider af glutenallergi og receptionen siger at de altid har glutenfri brød klar til morgenmaden og vi så til morgenmaden finder ud af at der intet er så blev jeg lidt sur. Det er ikke godt nok. Desuden er der vandsenge nu som jeg personligt finder som et stort minus. Ellers var alt andet i top
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 26, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Smukt hotel

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
Dejligt hotel med smukke værelser. Desværre var restauranten en skuffelse - i første omgang: en halvkold burger med lunkne (genopvarmede?) pommes frites. Det blev rettet og så var alt fint.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Neil from Northeast England

Could not fault it!

Posted Oct 15, 2015 on Hotels
I had a 3 night stay. I only ate breakfast at the hotel which was typical Radisson good quality but the evening menu looked great too and the restaurant was always busy with diners. The hotel fronts onto a river which runs through the lovely town (and great surrounding area) of Silkeborg. There are 3 or 4 places to eat within 200 metres of the hotel and the main town is only a 5 minute stroll. The hotel staff were great and the room was very comfortable, very clean and the hotel's location meant it was peaceful too. I highly recommend it.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lars B. from København

Lækkert hotel med god beliggenhed

Posted Oct 9, 2015 on Hotels
Flot hotel med god beliggenhed, lækkert indrettet og med god morgenmad. Prismæssigt i den dyre ende, nok også lidt for dyrt for et provinshotel, men fint til en overnatning i forbindelse med møder i Silkeborg og omegn.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Eva Schmidt from Ølsted

Godt hotel, men mangler parkering

Posted Oct 7, 2015 on Hotels
Det var egentlig kun en overnatning, så jeg fik ikke rigtig set/oplevet hotellet. Værelset var super godt, morgenmaden ligeså. Men parkeringsmulighederne... Der var plads til ca 10 biler foran hotellet, nærliggende p-plads var fyldt op. Så vi kom ud på noget af en gåtur med vores bagage. Det var ikke så rart.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jeanette

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Birthe G from København

Førsteklasses ophold

Posted Sep 16, 2015 on Hotels
Skønt hjørneværelse med udsigt over åen. Fantastisk udvalg på morgenbufften. Meget venligt personale. Eneste minus var kun få parkeringspladser foran hotellet, måtte ned på betalingsparkering, der dog er gratis i weekenden